čtvrtek 7. června 2018

Westernová deka

Vhodná na westernové show. Air Ride Pad od proslulého výrobce Professional´s Choice. Vynikající, žádané deky speciálních vlastností. Z vlastní zkušenosti vřele. U nás naleznete deky pod westernové sedlo z .

Syntetická guma uvnitř deky zajišťuje dobré rozložení tlaku. Otvory na hřbetu deky zajišťují . V našem sortimentu najdete také westernový showpa nebo westernové deky s beránkem, anatomicky tvarované deky nebo podsedlovou deku ManMat z velmi. Prodám - westernová deka pod pony western půl. Westernová podsedlová Nawaho deka.


Z prodyšného materiálu potaženého plstí, s výplněmi po stranách, s otvorem na kohoutku a koženými výztuhami. Rozměry: 85cm x 90cmSvrchní materiál - hrubší tkanina.

Originální westernová deka pod sedlo s pravým merino beránkem. Model, který utlumí nárazy, zabrání odření a zpříjemní koni práci pod sedlem. Dečka je vyrobena z právého beránka a . Barva: Černá Velikost: M (zádová délka cm).


Vykrojená westernová deka. Ráda bych své kobyle (a sobě) dopřála novou pěknou deku pod westernové sedlo - představovala bych si klasickou silnější deku podšitou beránkem, tak v. Kvalitní neoprenová deka od značky Protech která je v zátěžových místech zesílená. Prodáváme v dvou barevných provedení. Související produkty . S vykrojením na kohoutek.


Dostupné barvy: černá, hnědá, fialová, sv. V oblasti podbřišníku a kohoutku vyztužená kůží. Cena s DPH: 25 00 . Pouze hnědá s umělým beranem tloušťka 3cm silná velikost 80x80cm. Když lidé začali poprvé využívat koně pro pracovní a rekreační účely, plnila funkci sedlové podložky obyčejná deka či kus plátna.


V moderní době se však deky.

Podsedlová deka - showpad. Popis: Deka pod westernové sedlo. Materiál: žinylka ,na spodní straně froté,nebo fleece. Bavlněné plátno ,na . Do češtinyDo angličtiny. Montana klasik 2-vrstvá.


Deky jsou vyrobeny z vysoce kvalitních materiálů, na vrchní straně jsou použity původní navajské vzory, spodní stranu . Snadno omyvatelný povrch. Jezdecké potřeby, potřeby pro chov koní a hospodářských zvířat. Deka s česané bavlny,na bocích kůže, ve spod syntetický beránek,velikost 76xcm.


Zatím nebyl přidán žádný komentář.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky