pondělí 25. června 2018

Hrnek na sypaný čaj

Máte rádi sypaný čaj ? Stačí vám příprava individuální porce? Pak neváhejte sáhnout po tomto vynikajícím setu na louhování. Stylový byliňáček je hrnek na sypaný čaj , který značně usnadní jeho přípravu.


A v dárkové krabičce je krásným a praktickým dárkem.

Pro milovníky kávy nabízíme . Hrnek se sítkem na sypaný čaj 300ml potěší každého milovníka dobrého čaje. Někdo má závislost na kávě, jiný na čaji. Vychutnejte si kvalitní sypaný čaj z . Kvalitně zpracovaný hrnek na sypaný čaj s motivem čajového lístku. Hrneček má obsah cca 3ml, obsahuje pokličku a vnitřní keramické sítko. Vše pro chvíli odpočinku u šálku s čajem.


Součástí tohoto krásného hrnku na čaj je i sítko a víčko – stačí jen vyndat ze zásuvky sypaný čaj nebo čajový sáček.

Jednoduchý tvar, čistě bílý porcelán a praktické bambusové víčko, to jsou skvosty , kterými vyniká hrnek na čaj Bamboo. Pyšní se navíc objemem 4ml, což. Díky dnu s hranou totiž můžete hrneček překlápět a tak . U objednávky prosím uveďte barvu. Možno objednat i hrnek laděný do zelena. Skleněný hrnek z varného skla Simax s kovovým, tepelně odolným sítkem na čaj.


Popis: Prodám hrnek keramický. Tmavě hnědá a béžová barva. Pravidelné akce a slevy na Hrnky na kávu a čaj. Hrnek materiál porcelán, vhodný do myčky a mikrovlnky, 4ml. Nezáleží na tom, zda si užíváte tuto chvilku o samotě nebo s ostatními.


Akemi - porcelánová miska na matchu. Bylinková zahrádka - skleněný hrnek l . K dispozici jsou také další barvy nebo . Plechovky na sypaný čaj Julius Meinl. Konvička na čaj Tea Spirit Julius Meinl.


Kusmi Tea Bílý čaj Alain Ducasse, sypaný čaj v kovové dóze (1g).

Keramický hrnek na čaj ForLife Curve s jemným nerezovým sítkem a víčkem. Růžový porcelán - hrnek na sypaný čaj. Dva sněhuláci - červená hvězda.


Související pojmy: hrnek na bylinkový čaj, hrnek na bylinky, hrnek na sypaný čaj , hrnky na čaj, porcelánové hrnky, čajové hrnky, čajové hrnky se sítkem, hrnek, . Chytrý hrnek na sypaný čaj 2ml, bílý Vám usnadní přípravu Vašeho oblíbeného čaje. A když do balíčku přidáte kvalitní finský čaj od Nord-T,. Vybavený pokličkou pro uchování čaje teplého.


Hrnek na čaj se sítkem pro přípravu sypaných čajů. Z kovu a porcelánu s dekoracemi v tropickém stylu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky