pondělí 18. června 2018

Sušení švestek v sušičce

Chcete se dozvědět, jak v sušičce sušit jablka, houby, meruňky, nebo si nevíte rady, jak. Než se budou švestky sušit , je žádoucí je umýt a vypeckovat. Stejně tak lze švestky usušit na vícero způsobů a kromě větších kusů sušeného ovoce . Dáme je na plech a začneme v troubě sušit na 50°C. Kdo má v troubě ventilátor, zapne si. Ahoj pro všechny co chtějí sušit , je ideální sušička ovoce a zeleniny.


Sušení ovoce a zeleniny. Dá se usušit cokoliv a cena sušiček není tak hrozná. Před dosušením horké švestky ještě porosíme studenou vodou. Budou potom černé a správně lesklé. Počáteční teplota při sušení švestek musí být nízká až 60 . SUŠENÍ ŠVESTEK V SUŠIČCE.


POŘÍDILI JSME SUŠIČKU NA OVOCE A CHTĚLI BY JSEM SI USUŠIT ŠVESTKY, PROSÍM JAK . Pokud je chcete bez pecky, doporučuje se je nepůlit, jen . Doba sušení v sušičce : Jablka cca hodin. Sušiček ovoce najdete na trhu . Po usušení křížaly skladujte v uzavřených . Možná vás hned napadne, co je ekologického na sušených sířených meruňkách nebo nabarvených papájích. Dobrým pomocníkem je také domácí sušička ovoce. Jak v sušičce sušit švestky. V sušičkách na potraviny probíhá stejný proces jako při sušení potravin v troubě nebo klasicky na slunci.


Letos mi asi nezbude mnoho švestek na sušení, protože je sním za čerstva. V létě lze sušit švestky na slunci - zkusil jsem v solární sušičce , ale při nejistém . Sušit můžete na vzduchu, v troubě nebo za pomoci sušičky. Sušit ovoce můžete klasickým způsobem na rámu se síťovinou. Rady a návody jak sušit ovoce, zeleninu a bylinky.


Ovoce klademe na síta sušičky (případně plech apod.) tak, aby kousky nebyly. Jak na sušení ovoce v troubě či sušičce ? Jak správně usušit křížaly, jablka, švestky , hrušky, třešně i pomeranče? Jakou zvolit teplotu a dobu sušení ? Využijete i přezrálé plody.


K sušení se hodí úroda, která je čerstvá a dobře vyzrálá, u některých druhů, jako jsou meruňky, hrušky nebo švestky , . Pro výrobu kvalitních sušených potravin je vhodné používat sušičku. Existuje několik typů. Jak sušit sušené švestky v mnoha ohledech doma. Tento recept je ideální pro vaření doma.


Mezi nejčastěji sušené ovoce patří meruňky, švestky , banány, broskve, jablka,. Připravené ovoce rozložíme na síta a dáme sušit do sušičky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky