úterý 19. června 2018

Osuška s motivem koně

Dětská plážová osuška s motivem bílého koně. Rozměr osušky je 70x1cm. Materiálové složení : 1 bavlna. Deka HKM fleecová 135x160cm motiv stádo koní.


Froté osuška Hnědý kůň s kvalitním fotiskem. Dokonce i po opakovaném praní zůstávají osušky na omak měkké a hedvábné, .

Nabízíme Vám kvalitní dětské ručníky a osušky s oblíbenými motivy za. V této kategorii nabízíme dětské plážové osušky v motivu koně pro letní dny, ale i běžné. Bavlna, rozměr 70x1cm.


Základní vlastnosti: rozměry (šxd): 70x1cm. V naší nabídce také další zboží s motivem Koně. Osuška Kůň v rozměru 70cm x 140cm. HERDING froté osuška s motivem koně 75x1cm.


Příjemná osuška s běžícími koňmi o rozměru 70×140cm.

Dobře vám poslouží u bazénu, na pláži či oživí elegantně . Vaše děti zabalení do osušky s oblíbeným zví . PLÁŽOVÁ OSUŠKA HORSE KONĚ. Plážová osuška na pláž, na bazén i na domácí koupání s motivem koní. Tenhle kousek už si ode mě bohužel nekoupíte.


Ale nic není ztraceno. Můžete mi zde zadat svou . Se zvířecím motivem nádherná kvalitní bavlněná plážová osuška Kůň 0 rozměr 70x1cm. Savá osuška vyrobená ze 1 bavlny s motivem běžících koní. V případě dotazů a požadavků se na nás neváhejte obrátit. Detská froté osuška s motívom kone.


Složení: 1 bavlna froté. Osušky zpříjemní koupání dětem i rodičům. Model: IMAGE osuška x 1cm.


Ručníky a osušky řady IMAGE spojují kvalitní bavlněné froté s polyesterovými vlákny, na které . Jedinečná a stylová dětská osuška s motivem zvířete. Dnes ušetříte Kč díky slevě.

Vyrobeno ze 1 bavlny, která zaručuje dobrou savost a také měkkost a hebkost na omak. Hračky, nábytek do dětských pokojíčků, kojenecké potřeby, povlečení či osušky. Sady: Kusové Sada: Kusové Motiv : Zvířátka.


Výrobek v sobě spojuje vlastnosti bavlněného smyčkového froté a fyzikální schopnosti, která umožňuje tisk do povrchu polyesterových . Velmi měkká, hřejivá a velká deka s koňským motivem. Je určeno na velkou postel a ideální na matrace do výšky cm. Toto prostěradlo můžete skvěle sladit s povlečením s motivy koní. Naše prostěradla mají . Krásný dárek pro milovníky koní ?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky