středa 20. června 2018

Bosch bks3003

Držák sprchy pevný, kulatý. Povrchová úprava: chrom. Sada na uchycení je součástí balení. Posuvné držáky sprchy. Tato kategorie nemá žádné podkategorie.


Vybrat vše Zrušit vše.

Filtrovat dle značky. Mosazný držák na ruční sprchu v antickém bronzu. Celková výška držáku 70cm. AddThis Sharing Buttons. Ohodnotit: hvězdičky.


Polohovací držák sprchy se vyznačuje moderním designem, vysokou variabilitou a především umožňuje téměř libovolnou kombinaci s . Vyberte variantu: Objednací číslo. Zásadní filozofií společnosti hansgrohe je nabízet zákazníkům vždy nejvyšší kvalitu. Jde o český výrobek .

Není potřeba žádné nářadí. Podržte svou ruční sprchu na uzdě. Domů koupelny - sprchy. Nástěnný držák na sprchu se svými různými tvářemi.


MARO - voda, topení, plyn, koupelny, náhradní díly. Nabídka držáků sprch německé značky Hansgrohe. Obchod se zaměřením na koupelny.


Specializace: obklady, dlažby, vany, vodovodní baterie, sprchové kouty, koupelnové doplňky, stavební chemie. Praktický nástěnný polohovatelný držák na ruční sprchu Cubito od známé společnosti Jika, je díky své. JIKA Přípojka sprchové hadice s držákem Cubito . Pevný držák s vyústěním. Stabilní a minimalistický držák pro ruční sprchu se spodním vyústěním. Jak už název napovídá, je tento produkt ideální pro kombinaci . Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Zobrazení zboží E-shopu: DlaždicovéŘádkové.


Nákup bez rizika: dní na vrácení. Euphoria 1Mono je spolehlivá ruční sprcha , která zajistí přesně to, co od ní očekáváte – dokonalou sprchu. Kromě toho ji můžete také používat . Pro komplet je určené madlo se svislou opěrkou.

Praktický držák značky Timelife najde v koupelně své uplatnění zejména jako doplněk ke. VIKING Hlavní technické parametry: popis: 1funkční hlavice, držák na sprchu , hadice . Detailní informace k výrobku: Kloubový držák na sprchu , PVC, chrom (SP202). Vyhledat v kategorii.


Nimco, Novaservis, Reitano Rubinetteria, Sapho.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky