čtvrtek 21. června 2018

Kanystr na vodu

Plastový kanystr je určen na vodu a jiné tekutiny (kromě paliva). Rozměry:výška (včetně kohoutku): 55cmšířka: 28cmhloubka: 23cm. Skladem i další kanystry s kohoutem. Robustní kanystr Eda Jerrycan 35l je výborný jako rezervoár pitné vody pro pobyty v kempu nebo na festivalech. Skládací kanystr Outwell Water.


Nákup bez rizika: dní na vrácení.

Plastové i plechové kanystry na vodu , na benzín i jiné PHM. Kovový kanystr na PHM l silnostěnný. Pokud hledáte kvalitní spolehlivý plastový kanystr pak u nás jistě . Odolný kanystr z plastu je ideální do výbavy pro Váš truck.


Všichni známe ten problém - kam s neskladnými . Kanystr na vodu 20L, plastový - Kanyst na vodu 20L. Hlavní přednosti kanystru na vodu PRO QUIP: Pod víčkem kanystru je umístěný kohout, který se zašroubuje do dolní části kanystru, . Barel Taxi na odpadní vody-l.

Rozměry: výška( včetně kohoutku) – 520mm, hloubka – 290mm, šířka – 260mm . Silné provedení, praktický úchop. PLASTOVÝ KANYSTR S KOHOUTEM 15L UN Y1. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů kanystr na vodu. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Kč 1Kč cena za kus.


Izraelský kanystr na vodu. Cena s DPH : 9- CZK. Průsvitný litrový kanystr. Dobře těsnící vypouštěcí kohoutek ,možnost stohování více kanystrů na sebe, praktický tvar s . Praktický skládací kanystr na vodu. S plastovým držákem a kohoutem pro lepší plnění.


Vhodný na doplňování vody ve vzdálenějších výbězích. Výpustný kohout umístěný u dna barelu. Tento produkt zatím nemá žádné hodnocení.


Tyto webové stránky používají soubory cookie, více informací najdete v patičce, v sekci Informace. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím .

Používaný v každé situaci kde je průtok vody omezený . Po složení je velmi kompaktní, vejde se do každého karavanu. S kohoutkem na stlačení. Výhodou je praktické vylévání . Hledáte kvalitní kanystr na vodu ? V jedné polovině je plastový kanistr na vodu , v druhé je miska s průhledným zavíratelným víkem na granule.


Kanistr litru, miska s víkem na 7gramů . Robustní velký polyethylenový kanystr na vodu se speciálním uzavíratelným ventilem. Objem kanystru až litrů s velkým plnicím otvorem, takže můžete snadno . Měkký kanystr na vodu o objemu l. Ideální na skladování pitné vody při kempování. Můžete mi doporučit nějaký konkrétní kanystr vhodný na skladování vody o objemu cca 10l, který by byl z . Kompletní specifikace . JS TRUCK PARTS je obchodní označení v .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky