středa 13. června 2018

Gastroback 41620

Gastroback 41620

MATERIÁL: 1 bavlna GRAMÁŽ: 190gsm VELIKOSTI: XS - 3XL COMFORT FIT. Pánský rondon CARLOS JACKET. Luxusní materiál garantuje pohodlí a příjemný pocit při . Položek k zobrazení: 3. Nejlevnější Nejdražší. Nebyl nalezen žádný produkt . Popis: kuchařský rondon je součást Gastro oděvu.


Jedná se o kvalitní oděv pro profesionály v potravinářství a gastronomii. Dvouřadé zapínání, dlouhý rukáv. Doprava zdarma ▻ Velký výběr ▻ Snadný a bezpečný nákup. Kuchařské rondony od vidaXL.


Kvalitné kuchárske rondony pre pánov či dámy. Vyberte si z rôznych veľkostí, typu či farieb. Niektoré kuchárske rondony sú dostupné skladom. Dodáváme kuchařské rondony s krátkým i dlouhým rukávem dámské i pánské dvou firem anglické Denny´s a italské Giblor´s.


Firma Denny´s je lídrem na . KUCHAŘSKÝ RONDON objednejte u specialisty na ochranné pracovní pomůcky a oděvy. Pokud kuchař dovaří své jídlo, je pak jeho odměnou pocit, když ho může vydávat zákazníkům, kteří si na něm pochutnají. Novinka Akcia SKLADOM.


Zadejte hledaný výraz. Zapínání na knoflíky. Oblečení pro kuchaře za nízké ceny. Rondon chrání kuchaře před . Velice slušivý a pohodlný, dlouhý rukáv. Má dvouřadé zapínání na druky.


Vhodné pro výšivku a potisk. Můžete si vybrat nejen kuchařské oblečení, rondony , oděvy pro řezníky, ale i zástěry, šátky a čepice pro různé profese a pomocný personál. SKLADEM ⭐Možnost koupě na SPLÁTKY bez navýšení. Více než 7odběrných míst. Stejným slovem se označuje i součást oděvu číšníka.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším . Dámske kuchárske rondóny z klasických i moderných materiálov. Pracovní kuchařský rondon CUMBRIA CHEFS je vytvořen pro teplá prostředí kuchyně. Lehký a odolný materiál Kingsmill 1má složení polyester a. Exkluzívny pracovný rondón z Egyptskej bavlny, 1 Egyptská bavlna, biele lemovanie, dvojradové zapínanie, gombíky obalené VM, náprsné a rukávové . Vyrobené špičkovou technológiou, z vysoko . Nabízíme gastro oděvy a rondony (oblečení pro kuchaře, oblečení pro servírky, kuchařské kalhoty, číšnická zástěra apod.) u nás na webu vše na jednom místě! Každý nejspíš ví, jak vypadá kuchařský rondon. Už méně je ale známo, že rondonem se původně označoval kabátek pro číšníky, ne pro kuchaře.


Filtr pro kuchárske rondóny pre ženy: Velikosti. Kuchárske rondóny pre ženy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky