úterý 19. června 2018

Skříňka pod umyvadlo 50 cm

Skříňka pod umyvadlo 50 cm

Voděodolný a snadno omyvatelný povrch, stabilní konstrukce. Moderní design umyvadel je sladěn s ostrými hranami skříněk a podtržen . Nabídka skříněk pod umyvadlo o šířce cm. Vybrané skříňky jsou dodávány včetně umyvadla , k vybraným skříňkám je nutné umyvadlo objednat zvlášť. Sháníte koupelnovou skříňku pod umyvadlo? Závěsná skříňka pod umyvadlo určená pro umyvadla s šířkou cm.


Seznamte se s dalšími výrobky KOŁO. Skříňku vyrábí firma . Plnovýsuvná umyvadlová skříňka Deep by JIKA zabezpečuje snadný přístup do . Lesklý bílý povrch skříňky . Nevšední kombinace skříňky s umyvadlem zaujme geometrickou čistotou linií a nadčasovostí, spolu s tím ušetří místo a poskytne také větší pohodlí při ukládání . TECHNICKÉ PARAMETRY: Šířka: cm. Skladem – můžete mít 22. Koupelnové skříňky pod umyvadlo : k doručení domů nebo na prodejnu.


Nákup bez rizika: dní na vrácení. Toto zboží je vystavené na pobočce v Plzni, Chebská 2. MAXIVA PIANO 8šířka cm. Možnosti montáže na nástěnnou nebo stojící skříňku.


Skříňka pod umyvadlo 50 cm

Ve stojaté verzi možno dokoupit nožičky. Vhodná pro umyvadlo COMO, COLOUR 50. IKEA RÖNNSKÄR Policový díl pod umyvadlo. Koupelny Bernold mají již let spokojené zákazníky.


MDF - barevné provedení: bílá (lesk) - záruka: let. Nábytek Lyra je přizpůsoben kompletní řadě umyvadel série Lyra plus. Zobrazit celý popis. Provedení korpusu: bílá. Twins skříňka se zásuvkou pod umyvadlo.


DSM = vlastní montáž. Prodám novou, nerozbalenou skříňku pod umyvadlo Tchibo, bílá, v rozloženém stavu. Rozmery: 80x48xcm. Kúpeľňová skrinka - zásuvky so stabilnými kovovými koľajničkami moderný dizajn matne biele prevedenie odolnosť proti.


Skrinka pod umývadlo. V textu níže, pod katalogem produktů, se dočtete spoustu důležitých informací a. Rádi vám také pomůžeme sladit obkladačky s vodovodní baterií, umyvadlem ,. Kupte si u nás moderní čalouněnou postel Mia Robin v šíři 1cm. V tejto kategórii nájdete lacné skrinky a stolíky pod TV, lacné, v akcii.


CHELLO skrinka RTV 2D. ABS hrany, bezúchytový systém otvárania. Trendy koupelna TIPO 5. Využite akcie a zľavy až. BAUHAUS Váš specialista pro dílnu, dům a zahradu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky