pátek 10. března 2017

Ecover na nádobí

Díky přírodním složkám je citlivý nejen k vašim . Eko tablety do myčky bez fosfátů, neobsahují chlór. ECOVER na nádobí s citronem 950ml. Tekutý prostředek na mytí a odmašťování nádobí s aloe a citronem.


Ecover na nádobí

Vhodný i pro citlivou. Prostředek na nádobí s Aloe vera a citronem účinně myje nádobí bez toho, aby tvořil velké množství pěny. Využívá čistící sílu povrchově aktivních látek na rostlinné . Neobsahuje ropné složky, je biodegradabilní . Dermatologicky testováno pro citlivou pokožku.


Jemný k vaší pokožce. Na jedno mytí nádobí je potřeba pouze dávky odpovídající jednomu stříknutí. Skladujte mimo dosah dětí. Vysoce koncentrovaný prostřed.


Ecover na nádobí

Složení: - : neiontové povrchově aktivní látky, aniontové povrchově aktivní látky. Další: voda, alkohol denat. Mytí a odmašťování nádobí a jídelních příborů s aloe vera a citronem. Ještě máme volných míst. Ecover na nádobí s Aloe a citronem.


Ušetříte s ním životní prostředí a zároveň budete mít čisté a voňavé nádobí. Ekologický přípravek na mytí nádobí s vůní citronu, l. Používá se v malých dávkách, na jedno mytí . Má certifikát Ecocert. Při jeho používání budete šetrní k přírodě a zároveň budete mít čisté a. Rostlinné složky, které tablety do myčky na nádobí obsahují, změkčí i nejtvrdší vodu.


Ecover na nádobí

Tekuté prostředky na mytí a odmašťování . Co dělat s prázdnnýmobalem? Najdete u nás certifikované BIO produkty, kosmetiku, eko drogerii, přírodní oleje, eko přípravky na kolo, literaturu, oblečení z bio bavlny a inspirujte se novinkami .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky