pátek 3. března 2017

Silikonová forma na makronky

Srovnejte ceny, přečtěte. Příprava je velmi jednoduchá a . Díky silikonové podložce docílíte stejných pravidelných tvarů makronek. Hladce řezanou trubičkou nebo trezírovacím . Silikonová forma je určena pro pečení makronek.


Moderní silikonová forma vynikající pro pečení sladkých i slaných pokrmů.

Forma je určena pro ks . V čem forma na pečení DELÍCIA SiliconPRIME vyniká? Má pečlivě zvolený tvar a . Vynikající pro přípravu mandlových pusinek „ makronek , kokosek apod. Vyrobeno z prvotřídního pružného a. Urychlete si pečení makronků a využijte moderní silikonovou formu. Velikost celého plátu je . Nepřilnavý povrch usnadní vyjímání hotových makronek z formy.


NA FORMĚ JSOU VYZNAČENY DVĚ VELIKOSTI MAKRONEK : CM A CM.

SILIKONOVÁ FORMA NA OŘÍPRAVU MAKRONEK. SNADNÁ ÚDRŽBA , LZE . Připravte si makronky ve své kuchyni s touto formou , která splňuje nejnáročnější požadavky na materiál a údržbu. Průměr makronky : mm. Rozměr podložky: 6x 4mm.


Hloubka jedné makronky : mm. Milujete francouzské makronky , takto si je snadno vytvoříte doma. Při správné struktuře těsta Vám z kroužku těsto neunikne a budete tak mít makronky. V tejto špeciálnej forme . Formu není nutné před použitím vymazávat ani vysypávat.


Po upečení je výrobek lehce. Detailní popis produktu. Momentálně nedostupné. Vykrajovátka a formičky. Pečící forma na pečení 53ks makronků.


Popis: Prodám 2x silikonovou formu na makronky. Praktická silikonová forma a zásobník na vytváření a pečení makronek. K dispozici v hnědé barvě.

Vo forme na makrónky vytvoríte chutných mandľových pusiniek v tvare srdca. ZdarmaZdarma 3Kč –. Kitchen Hole Cake Mold Silicone Baking Mat Macaron Macaroon . Zformujte svůj pečicí styl s novou formou nebo plechem z Biano. Najdete u nás přes ​7kousků.


Napadla me jeste obycejna silikonova podlozka a udelat si tam. Silikónová forma na makrónky , ale využijete ju aj kokosky, pusinky, laskonky či miniveterníky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky