středa 30. listopadu 2016

Kruhadlo na zelí rotační

Lodos kruhadlo na zelí rotační v obchodech na Zboží. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Hodnocení produktu:. Kruhadlo se připevňuje k hraně stolu.


Ruční rotační kruhadlo na zelí slouží ke snadnému krouhání zelí. Kráječe a kruhadla, jsou zabaleny v nepoškozených obalech. V případě dalších dotazů nás.


Technická podpora webu a webhosting - SH com. Pět nožů po obvodě kotouče zajišťuje rychlé a kvalitní strouhání . Krouhač se připevňuje k hraně stolu. Vysoce produktivní rotační kruhadlo na zelí a další druhy zeleniny. Doprava zdarma od 999 . Kč Inzeráty kruhadlo na zelí - Bazar a inzerce zdarma - Sbazar.


Cena bez DPH ‎: ‎990. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Je zkontrolováno, plně funkční. Související produkty. Dostupnost: k odeslání ve čtvrtek 23.


Praktické kruhadlo se noži, se kterými je krájení zelí rovnoměrné a rychlé. Je snadno rozebíratelné a skladné, snadno omyvatelné. Díky zarážkám budou vaše prsty dokonale ochráněné!


Rotační kruhadlo a kotouč jsou z pevného plechu (kotouč pokryt komaxitem), nože z nerezové oceli. Prodám ruční rotační kruhadlo na zelí. Struhadlo na zelí Westmark Universal.


Rozměry:průměr kotouče . Průměr kotouče: cm. Vynikající pro snadné a rychlé strouhání a plátkování potravin. Dodáváno se disky pro jemné i hrubé strouhání a. Dřevěné kruhadlo se noži, se kterými je krájení zelí rovnoměrné a rychlé.


Kč - 3Kč ve obchodechPorovnat ceny. Internetový a kamenný obchod ELPOS. Kategorie sortimentu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky