středa 30. listopadu 2016

Amica 510ee1 20pf w

Elektrický sporák Amica 510EE1. Ekologické řešení trouby snižuje spotřebu . Typ sporáku ‎: ‎elektrický Čištění trouby ‎: ‎žádné Objem trouby ‎: ‎l Vysouvání plechu ‎: ‎prolisy Amica 510EE1. PFW od 15€ - Heureka. Veškeré informace o produktu.


PF ( W ) sporák elektrický. Vhodné příslušenství. Hodnocení a recenze AMICA 510EE1. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Všetky informácie o produkte.


Má energetickou třídu A- a jeho provoz je tudíž energeticky úsporný. Váš súčasný stav: Nepredávajte moje osobné informácie. Amica - a leader in the production of household appliances on the Polish market recommended - Free-standing electric cooker 5Line 58EE1. Kolor pieca: Biały Szerokość pieca: 50. Produkt je skladem a nabízíme firemní . Energetická třída A Celkový příkon kW.


Vnitřní objem trouby l. Je nám líto, ale toto zboží se již neprodává. Zkuste vybrané alternativní produkty. Cena platná v e-shope. Skladom u dodávateľa: ks Viac info. Zobacz kuchenki elektryczne . Nákupem u nás, jako autorizovaného prodejce, máte jistotu, že zboží je určeno pro český trh.


Dobrý den, sporák je možné připojit pouze k 380V. Sporák na 230V je např. Počet funkcí trouby 3. Lehce čistitelný smalt uvnitř trouby. Kuchnia AMICA 510EE1. Barva sporáku: Bílá Šířka sporáku: 50.


Pro zobrazení informací je nutné být přihlášený. Obchodní název: 510EE1. Třída energetické účinnnosti: A - úspornější. Trouba je klasická elektrická.


Horní topné těleso 9W Spodní topné těleso. Volně stojící sporák Amica 510EE1. Na povrchu se pyšní litinovými plotnami a samotná trouba svým uživatelům skýtá funkce. Snadno čistitelný smalt.


Zadní topné těleso : W. Záruka pro firmu : měsíců. ELEKTRO DVORSKÝ autorizovaný prodejce značky Amica. Kód: Stav: Nový produkt.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky