úterý 8. listopadu 2016

Hotpoint ariston myčka

Zboží skladem zasíláme okamžitě. Popis a specifikace ↓Ke stažení. Volně stojící myčka Standartní 60cm Provozní vlastnosti: Spotřeba vody při standartním cyklu: litrů Spotřeba energie při standartním cyklu: kWh Doba . Ariston ( Hotpoint ). Veškeré informace o produktu. Vhodné příslušenství. Hodnocení a recenze . S kapacitou sad nádobí je vhodná i pro větší rodiny, mycí programy zlikvidují všechnu špínu a . Typ: volně stojící Konstrukce myčky: přední panel Energetická třída: A Účinnost mytí: A Účinnost sušení: B . Myčka Bosch SPS40E42EU.


Porovnání cen mycka nadobi ariston, srovnání cen mycka nadobi ariston na portálu. Podobné fráze: mycka hotpoint ariston a1 hot point ariston mycka , datart . Náhled pro uživatelskou příručku. ARISTON L B-S-W CARE AND USE MANUAL Pdf Download. Typ: vestavba Konstrukce myčky: přední panel Energetická třída: A Účinnost mytí: A Účinnost sušení: A . Fagor,Bosch,AEG,Zanussi, Hotpoint atd. Přístroj se dobře obsluhuje.


Zařízení musí být připojeno k rozvodu vody s použitím nových hadic. Indesit DFG 15BEU. Způsob nastavení, vestavěný plně.


Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své . Vestavná myčka Provedení nerez Displej digitální Odložený start 1- h Energetická třída A+++ Technologie sušení Turbo Dry Kapacita sad nádobí. Všetky informácie o produkte.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky