pondělí 7. listopadu 2016

Alveus rock 130

Alveus rock 130

Výrobek je nyní nedostupný. Tato dřevěná krabička na kapesníky je skvělou skvělou a užitečnou dekorací do každé domácnosti. Vkusný a praktický doplněk Vašeho bytu. Skryje nepříliš vzhlednou krabičku s papírovými kapesníky.


Alveus rock 130

Vhodné na rozměr papírové krabičky 23x12xcm. Dřevěná krabička na kapesníky s vysouvacím dnem. Z obyčejných kapesníků udělá nádhernou ozdobu Vaší domácnosti. Určeno také pro decoupage a jiné . Ručně vyráběná dřevěná krabička na kapesníky.


Rozměr : 2x 1x mm. Papírové kapesníčky se vkládají po odejmutí . Ažurova krabička na kapesníky. Dřevěné polotovary na dekupáž Edice ROMANCE. Decoupage technika - známá také jako servítkování se těší velké oblíbenosti . Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším . Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů krabička na kapesníky. Z papírové krabičky na kapesníky udělá nádhernou ozdobu Vaší domácnosti.


Alveus rock 130

Vyrobeno z borovice, . Pořiďte si na ně stylový box. Konečně se vám nebudou papírové kapesníčky povalovat po celém bytě. V této stylové krabičce s romantickým . Zapínání na magnet ve spodní části a víku.


Látková krabička na kapesníky. Praktická lněno-bavlněná krabička na látkové kapesníky. Krabice na kapesníky FJELD 25×14×cm. Skladem pro online nákup.


Krabička obsahuje již sadu kapesníků. Zjistit dostupnost na prodejně. Je také moc fajn připravit dítku koutek se zrcadlem, kde o sebe může samostatně pečovat. Ke krabičce s kapesníčky přidejte např. Popis: dřevěná krabička na kapesníky.


Materiál není napuštěn žádným lakem, lepidlem apod. Jedná se u přírodní surové dřevo, které si. K dekorování používám především dřevěné krabičky na 2až 2kusů kapesníků.


Alveus rock 130

K výrobě používáme barvy ,laky a lepidla vhodné pro styk s potravinami. Ve spodní části šuplíček, který snadno vysunete a krabičku naplníte. Dolaďte si vaši domácnost elegantními detaily. FOTOALBUM - KRABIČKY NA KAPESNÍKY.


Krásná krabička na kapesníky , materiál dřevo MDF.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky