čtvrtek 10. listopadu 2016

Topinkovač hyundai

Topinkovač hyundai

Nechybí také automatické vypínání, funkce rozmrazovánía funkce ohřívání. Tento výrobek má poškozenou přepravní krabici, 1 stav, nový, nepoužitý, záruka měsíců, proto ta cena ! Opékání z jedné strany: . Popis: Používaný, funkční. U nás máte také jistotu, že v . Má plynule nastavitelný stupeň opékání a nechybí také automatické vypínání, funkce.


Topinkovač hyundai

Dopřejte si jarní detox a nastartujte své tělo. Je nám líto, ale toto zboží se již neprodává. Zkuste vybrané alternativní produkty. Slevy na značku HYUNDAI. Akce na téma topinkovač najdete na Skrz.


Přizpůsobený na přípravu dvou topinek najednou, přičemž můžete využít plynulé nastavení teploty opékání až . Výrobní číslo: TO261. Zboží se již neprodává. W příkon, materiál kov a plast, počet topinek nastavení času opékání a tlačítko okamžitého ukončení, vyjímatelná miska na . Topinkovač má k dispozici štěrbiny pro kusy topinek. Plynule nastavitelný stupeň opékání pro pohodlnou přípravu topinek - stupňů Po uplynutí nastaveného času se ohřev zastaví a dojde k . Moderní i retro topinkovače z Biano vám udělají skvělou svačinku, jen to křupne.


Topinkovač hyundai

Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Hyundai TO 7najdete a porovnáte na Srovnanicen. Nově přehlednější a rychlejší. Za cenu: 5Kč Kč s DPH. Je vybaven odnímatelným rozpékačem a plynulým nastavením stupně opékání.


Provedení jednoduché, hmotnost . Centrování: ANO Funkce stop: ANO Konstrukce topinkovače: dvouštěrbinový. Doporučená cena: 45Kč Cena (bez DPH): 28Kč Cena celkem (s DPH): 3Kč.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky