pondělí 20. března 2017

Benzinovy ohrivac

Benzínový ohřívač - Mil-Tec. Získejte ho za cenu 1Kč s DPH. Video popis benzínového ohrievača od MilTecu. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství.


Když je ohřívač v teple, odpařuje se víc benzinu, takže i výkon je vyšší. Recyklovatelný pytlík s tekutinou a plíškem. Když se plíšek prohne, začne tekutina okamžitě krystalizovat a při tom se ohřeje. Velmi praktický kapesní benzínový ohřívač fungující na principu vytěsnění tepla při bezplamenném okysličování benzínových par.


Ohřívač kapesní benzínový. Nově přehlednější a rychlejší. Benzinovy ohrivac najdete a porovnáte na Srovnanicen. Dodávaný komplet obsahuje zásobník, hořáček s . Nakupujte tam, kde je to výhodné. V zimě, což je právě teď, používám při fotografování cyklistické rukavice, které mají tu výhodu, že nemají prsty . Cena: Dohodou, Lokalita: Ostrava.


Nyní naplňte ohřívač benzínem do zapalovače. Pomalu ho lijte přímo na vatu, kterou je vyplněno celé tělo ohřívače. Dbejte na to,aby benzín neprotekl. Nejprve zvolte variantu.


Ověřit dostupnost na prodejnách. Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá vašej . Praktický, skladný a užitečný nouzový zdroj tepla Kovový plášť ohřívače obsahuje nádobku na benzin vyplněnou vatou a . Detailní popis produktu. Mil-tec ohřívač benzínový do kapsy.


Tato webová stránka používá soubory cookies k zajištění svého správného fungování. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas. Napište první recenzi tohoto produktu. Návody k použití pro armyshopy Vlkodlak. S ohřívačem by se nemělo manipulovat v uzavřených prostorách s možností nakupení benzínových par.


Vhodný pro lyžaře, vodáky, turisty, horolezce a všechny . Jaké ohřívač můžete pořídit? Přestože je teď momentálně zima vcelku mírná, mrazy mohou . Jako náplň pro tento ohřívač používejte pouze technický benzín, nejlépe ten který je určen do benzínových zapalovačů. Funkčnost nelze ověřit. Jedná se o starší, použitou . Oceníte jej v jakémkoliv zimním období, při jakékoliv příležitosti v terénu. Kapení benzínový ohřívač.


Vhodný při sportu, nebo nouzovém bivakování, pro rychlou . Místo původu: Hebei, Čína (pevninská část). Jeho zaoblený, štíhlý design umožňuje . ZIPPO ohřívač rukou benzínový. Vyberte variantu: Dostupnost: Skladem Na dotaz.


OHŘÍVAČ RUKOU - BENZÍNOVÝ. Kč Cena bez DPH: Kč. Snadno se stane Vaším osobním zdrojem tepla při tůrách, na lyžích, . Veškeré zboží Army světa se objednává z Německa.


Dodací lhůta je tudíž cca pracovních dní ! Děkujeme za pochopení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky