úterý 14. března 2017

Šroťák na obilí

Stroje - Srotak obili bazar. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší .

Hledáte šroťák na obilí ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Mlýnek na obilí do domácnosti, šrotovník. Inzerát byl odebran z oblíbených. ROTOVNÍK- MLÝNEK NA OBILÍ ,SEMENA,KOŘENÍ- SLEVA.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Elektrický mlýnek - šrotovník vhodný na mletí všech druhů obilí. Napájení 230V z elektrické zásuvky Prachotěsný kbelík na obilí o objemu litrů, s rukojetí Jakmile .

Je kompaktní, avšak stejně výkonný jako větší. Kapacita pytle obilí, vhodný pro náročné nasazení. Prodám šroťák obilí a kukuřici 3V.


Plně funkční včetně příslušenství. Původně používaný pro výrobu . Je určen na šrotování hoblin a pilin pro výrobu pelet, všech druhů obilí , a celých klasů kukuřice. Kladívkové šrotovníky RVO jsou určeny pro výrobu krmiv z kukuřice a ostatních obilovin do vlhkosti.


Vyznačují se vysokou energetickou. Popis: Šrotovník na obilí - 5kw,. Tento dvourychlostní . Prodam srotak na obili ,velice vykonny roz. Vaha cca 40kg,Vyklapeci,Nasipka na 25kg. Objevujte (a ukládejte) své vlastní piny na Pinterestu.


Vyberajte z 1inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň.

Nájdite čo potrebujete vo Vašej . Drtič kostí pákový, zinkovaný Délka páky od čepu:. Srotovnik na obili Sahypaň görnüşi Similar Şu sahypany terjime et Srotovnik na obili najdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Já šroťák zrovna vyrábím, ale použil jsem elektromotor a starý boiler. Zdravím Nezkoušel jste někdo mlít obilí el. Protože je ale jeho pracovní část vyrobená z oceli,.


JBL jsou určeny ke šrotování všech druhů obilí a kukuřice, také ke šrotování. Mačkač (drtič) je určen k drcení zrn obilovi – výsledkem je zvýšení . Příklad: “Pepa je šroťák , proto mě úplně dostalo, když ho u zkoušky vylili. Kladívkový šrotovník na obilí je vhodný pro domácí použití na přípravu kvalitní krmné směsi.


V základním vybavení je dodávána sada sít pro nastavení hrubosti . Drtič není určen jen pro drcení vlhkého zrna kukuřice a obilí , ale stroj lze celoročně využít při šrotování či mačkání zrnin s agregací s traktorem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky