čtvrtek 27. dubna 2017

Elektrický sušák

Elektrický sušák

Objevte nekonečné výhody elektrického sušáku na prádlo InnovaGoods Home Houseware (tyčí)! Sušák se dá ihned namontovat bez jakéhokoliv . Doručíme do hodin. Udržuje přes den ručníky, utěrky a osušky . Univerzální nerezový sušák s kulatými profily poskytne Vaší koupelně ojedinělý vzhled. S koncovkou do elektrické zásuvky. Montážní držáky z oceli jsou postavené na stabilizační tyči, takže je sušák na ručníky velmi stabilní.


Praktický elektrický sušák vám ulehčí sušení prádla. Elektrické vytápění . Je vyroben z lehkého hliníku , takže se snadno skládá, a potěší i svou nízkou spotřebou energie. Náhrada za vyřazený produkt SU110.


Nákup bez rizika: dní na vrácení. ES bílý barvy je velice praktický sušák ručníků do koupelny. Vzhledem ke svému velice nízkému příkonu se jedná o jeden z . Hledáte elektrický sušák ? Vybíráme pro vás vždy s ohledem na design, kvalitu a cenu. Přesvědčete se o tom sami.


Elektrický sušák

PMH Fenix - elektrické sušáky Fenix jsou velmi praktické a flexibilní vyrobené z leštěné nerezové oceli. Takto se ušetří proud a zachová se. Otočná ramena sušáku poskytují . Sušák Ručníků elektrický v nerezovém provedení. Rozměr radiátoru 60xcm. Jeho užitné vlastnosti vyniknou zejména v době mimo topné sezóny.


Bezúdržbový systém s dlouhou životností. Skryté napojení ze zadní strany pomocí kabelu. Sušák na ručníky by měl být instalován minimálně 6mm nad zemí.


Elektrický sušák

Bílý skládací elektrický sušák na prádlo InnovaGoods Clotheshorse. I ve vaší koupelně jsou všechny věšáky, kliky a volná místa zabrané mokrými ručníky a sušícím se oblečením? S novým elektrickým sušákem Nubreeze bude vše . Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Najděte co potřebujete ve.


Výkon: W Stupeň krytí: IP 54. Vhodný do koupelny, ložnice a do . Tento elektrický sušák je vytápěn topným kabelem uvnitř. Vypínač se nachází na spodní straně sušáku.


Zákazník má na výběr připojení se skrytým elektrickým . Vhodné pro menší koupelny i kuchyně, kde prostory . Užijte si výhody, které vám poskytuje elektrický sušák ručníků InnovaGoods Home Houseware bílý (tyčí)! Je jako stvořený pro n. Přívod lze opatřit síťovou vidlicí se .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky