pátek 7. dubna 2017

Myčka bosch sms58n98eu

Veškeré informace o produktu. Vhodné příslušenství. Do této myčky dáte až jídelních sad a je vybavena programy mytí.


Máme myčku zatím krátce, ale jsem s ní velice spokojená, je naprosto tichá, skvěle myje a má . Zboží skladem zasíláme okamžitě. Volně stojící myčka nádobí. Hlučnost při mytí: dB. Displej: Ano Barva myčky : nerez, Inoxlook Šířka myčky : cm.


Rozšířená záruka: - Značky: Bosch Typ: volně stojící. Podobné fráze: mycka na nadobi datart . Je tedy velmi šetrná k . Kvalitní myčka od známého německého výrobce, která spolehlivě umyje a vysuší vaše nádobí, příjemně překvapí svou nenáročností a . Zjistit dostupnost na prodejnách . Porovnání cen datart mycka bosch sms58n98eu , srovnání cen datart mycka bosch sms58n98eu na portálu HLEDEJCENY. Najednou zvládne sad nádobí.


VarioFlexPlus systém . Ta pojme jídelních sa o. Naše myčka nádobí SilencePlus s tichým programem. Extra sušení: přídavná funkce pro zvláště účinné sušení špatně . Koupim levne vypínač síťový myčky bosch speedstar silence. Náplň: jídelních sad Třída spotřeby . Nejlevnější myčky na nádobí se slevou u MALLu - ceny myček začínají již na. Výrobek je v kategorii Myčky nádobí.


ActiveWater Eco ActiveWater myčka nádobí,cm volně stojící – nerez. Posun přihrádky na příbory na myčku Bosch , Siemens - sada. Vyber si podobný produkt z kategórie: Umývačky riadu. Popis ukončeného produktu. Otočný senzor rozezná hladinu vody a zjistí množství nádobí uvnitř myčky a . WiTO - Bosch SMS58N98EU (small image) - Za internetové ceny!


UMÝVAČKA BOSCH SMS58N98EU platné do: 8. Klikněte pro přechod na. A++ spotřeba energie v programu Eco 50: 2kWh/rok na základě 2. Myčka nádobí BOSCH SMS58N98EU.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky