čtvrtek 20. dubna 2017

Prodám plynový sporák

Dobrý den, prodám plynový sporák Mora v dobrém stavu. Vybírejte z 1inzerátů. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší . Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Topován Inzerát byl odebran z oblíbených.

Bazar online, inzerce bilé techniky. Plynový sporák s elektrickou troubou. Kupujte výhodně a levně. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Vyberajte z 1inzerátov.


Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej . Prodám plynový sporák. Kombinovaný sporák Mora, vč.

Collection of Marketplace items. Image may contain: indoor. Listed weeks ago in Skalice, Jihomoravský kraj . Trysky ke sporáku sada trysek na PB - univerzální ke kombinovaným a plynovým sporákům š. Potřebujete váš plynový sporák přestavět na . Sporáky Počet produktů: 11. Plně fungující plynový sporák s troubou, prodej z důvodu rekonstrukce a výměny za vestavěné.


Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde to žije. MORA 21 hořáky a trouba, zachovalý v dobrém stavu, provoz zemní plyn popř. Trouba je elektrická. K tomu zdarma plynové bomby s plynovou.


Vhodný na chatu nebo chalupu. Tato položka byla publikována na . Není však sporák jako sporák. Můžete si pořídit kombinované sporáky , které mají většinou plynové hořáky a elektrickou troubu. Horkovzdušná trouba o objemu 46L , plynové hořáky , . Nabízím chvíli používaný samostatně stojící, plynový.


Mřížka na plynový sporák nerez.

Dostupnost: Skladem více než 10. Cena uvedena vždy za jednotku. Levně prodám starší hnědý plynový rustikální sporák Mora s elektrickou troubou ( viz ilustrační foto).


Horní zavírací víko je skleněné. K vyzvednutí na Praze ul. Procházejte největší české bazary najednou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky