čtvrtek 6. dubna 2017

Franke fg 9547 031

This Pin was discovered by Martin Popelka. Discover (and save) your own Pins on Pinterest. Na tento produkt je záruka roky po celé ČR, zajišťujeme i pozáruční servis. Baterie má sprchu a je otočná o 120°.


Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Historie FRANKE sahá do počátku 20. Rozměr dřezu: 3x 360 . Hermann Franke založil klempířskou dílnu v Rorschachu ve Švýcarsku.


Ve 30-tých letech vyrobil první . Dřez: Spodní rohová skříňka od 9× 9mm. Cromo a prezzi vantaggiosi su Amazon. Internetový obchod kuchynsky-drez. Franke je předním světovým výrobcem nerezových dřezů a nabízí široký . Kuchynské drezy a batérie za najlepšie ceny na Slovensku! Conhece a nossa gama de Torneiras sem sair de casa em Worten.


Franke fg 9547 031

Sie haben derzeit keine neuen Benachrichtigungen. Zobacz inne Narzędzia do domu, najtańsze i najlepsze oferty. Batéria ako taká je úplne nenahraditeľnou súčasťou základného vybavenia kuchyne. Vyzkoušejte baterii z programu Franke a jistě nebudete litovat.


Chrom baterie se sprchou tlaková, SAPHO E- shop. Produkt stažen z prodeje. Dostupnosť tovaru: Na dotaz.


Opýtať sa na termín . Vodovodní dřezová kuchyňská baterie v provedení chrom, otočná, páková, . Disponibilità immediata. Dřez je určen pro skříňku od 4mm, hloubka 1mm. Spedizione sempre gratuita con Amazon Spedizione .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky