čtvrtek 27. dubna 2017

Bosch mum 4875

Dostupnost, 2-týdnů. Výrobce, Sambonet Paderno Industrie. Otočný podnos na dort RelaxDays průměr cm. Koupila sem ho kdysi v Kaufu jako otočný tác na sýry za 9- Kč.


Bosch mum 4875

Když třeba uhlazuju potažený dort ,používám ho na principu hrnčířského kruhu . Prohlédněte si skleněný otočný podnos na dort v katalogu aktuálních letáků a slev oblíbených prodejců. Nabídky výhodných slev online a na jednom místě. Elegantní servírovací tác na dort.


Vyrobeno ze skla (talíř a základna), spoj je z oceli. Jednoduše se udržuje v čistotě. Díky otáčení bude linka z . S otočným stojanem zaručeně budete mít krém na dortu nanesený rovnoměrně. Podávaný samosebou na slavnostním talíři na dort Happy Birthday.


K dispozici i odpovídající. Skleněný otočný stojan na dort , dezerty nebo na servírování koláčů. Dodáváno v barevné kartonové krabici.


Usnadňuje nanášení cukrářské hmoty na dorty a jejich zdobení. Krájení a servírování kousků dortů na talíře je také jednodušší Vyroben z pevného plastu . Omlouváme se, ale tento výrobek není možné koupit na internetu nebo po telefonu. Zkuste si ověřit, zda je na skladě nejbližšího obchodního domu IKEA. Podnos na dort nerez pr. Na táce dort rovnou servírujete.


OTOČNÝ A SKLOPNÝ STOJAN NA ZDOBENÍ DORTŮ. Chystáte dort na narozeninovou oslavu a pokaždé přemýšlíte jak dort nepoškodit při zdobení? Průměr točny je centimetrů a stačí na všechny dorty z běžných forem, výška nohy je 15. Ihned k odběru v prodejně Brno ‎: ‎ks Inzeráty podnos na dort - Bazar a inzerce zdarma - Sbazar. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Velký otočný podnos na dorty Vám maximálně usnadní dekorování a zdobení upečených dortů.


Krásné etažérky na cukroví stojany a dorty za velmi příznivé ceny! Kulatý tác na dort 28cm Plastový dekorační tác je vhodný pro servírování dortů a zákusků, ale také běžných potravin. Celkový průměr tácku, včetně krajkové . Tác na dort smajlík 27cm Oboustranná kulatá podložka pod dort s vlnitými okraji a motivem smajlíků na jasně žlutém podkladu je potažená nepromastitelnou . Cena produktu bez dopravy. Detailní popis produktu.


Stojan rotačního talíře může obsahovat tác až do průměru palců, přičemž plošina je stále viditelná a můžete dokonce umístit větší dort na dortovou desku. Tác servírovací kulatý - podnos. Rozměry: průměr cm.


Tala otočný Tác na dort pro zdobení dortů B000GPPDY2. Příbuzné produkty: 5eb93bdeeea59f78c0ae0cca50dfb4ff. PODNOSY NA DORT OTOČNÉ - HLINÍKOVÉ.


Bosch mum 4875

Vyzkoušejte zdobení na dekorovacím stojanu DELÍCIA a zamilujte se do všech jeho výhod! Stabilní podstavec, otočný podnos a kloub pro regulaci sklonu zaručují . Stojany a podnosy na dorty, muffiny, cukroví a jiné cukrářské výrobky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky