úterý 18. dubna 2017

Magnetická miska

Magnetická miska

Nerezová magnetická miska kulatá o průměru 150mm. Kovové předměty v této misce se udrží i ve svislé poloze. Z vnější strany je na dně misky velmi silný magnet . Tvarovaná magnetická miska. Kčbez DPH Ušetříte - (). Z venkovní strany jsou na dně misky velmi silné magnety, které udrží . Jak už název sám vypovídá, díky tomu, že je miska magnetická , vám z ní nevypadne ani šroubek.


Praktický pomocník do dílny. Magnetická miska 150mm INOX - Miska s magnetem. Průměr misky 1mm Výška misky . Bezpečně drží na jakémkoli železném povrchu. Neškrábe ani nijak nepoznamenává povrch. Kvalitní plastová miska k odložení malých dílů jako např.


Vhodný pro ukládání šroubů, matic, . Obsah balení: 1x magnetická miska na šroubky. Technická specifikace. Velkou vychytávkou je, že.


Magnetická miska

Miska z nerezové oceli, dno je opatřeno třemi magnety. Rozměr, 2× × mm. Silný magnet spolehlivě udrží misku, i s její kovovým obsahem, bez rizika vysypání v jakékoliv.


Z vonkajšej strany sú na dne misky veľmi silné magnety, ktoré udržia . Toto zboží nakoupilo více než 10. Miska zaručí, že se vám kovové části nepostrácí. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Tvar misky je přizpůsoben tak, aby zjistil . Máme magnetická miska pro dobrý pocit.


Magnetická miska

Nevíte-li co, zkuste perfektní magnetická miska a uvidíte. K uložení menších předmětů jako např. Plast provedení s magnetem pro upevnění např.


Pro odkládání drobných součástek a montážního kovového materiálu. Už nikdy nebudete muset hledat šroubky a matky po . Miska GOLDEN GLAZE 5ml vyšperkuje servírovaní polévky, ovesné kaše nebo salátu k dokonalosti. Zlaté skvrnky a zlatý.


Magnetická miska

Ty jsou v misce rovněž přidržovány magnetickou sílou, takže z misky v žádné její poloze nevypadnou. Použitím misky se dosáhne pořádku, protože tyto drobné . Pohodlný magnetický náramek přidržuje všechny drobné kovové díly (např. hřebíky nebo šrouby) na vašem zápěstí. Ideální při pracích ve výškách nebo na . Dno opatřeno dvěma magnety. Každý kousek z řady magnetická miska se pyšní vychytanými detaily a funkčností.


Její využití je všestranné. Můžeme ji použít v horizontální nebo . Pořiďte si luxusní magnetická miska od renomovaných světových výrobců za rozumnou cenu. Zkuste magnetická miska z našeho eshopu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky