pondělí 17. dubna 2017

Vestavná trouba electrolux

Vestavná trouba electrolux

Parní trouba 9SteamPro. Vestavná trouba s kruhovým topným tělesem, které podporuje multifunkci trouby. Vlhkost podporuje lepší vykynutí těsta, aby bylo vláčnější, . Naše vestavná multifunkční parní trouba SteamBoost umožňuje dávkovat páru podle potřeby. Trouba patří k takřka základní výbavě každé kuchyně. Vestavné trouby se těší velké oblibě díky své praktičnosti a nenápadnosti.


Vestavná trouba electrolux

Jak vybrat tu nejvhodnější . V troubě 6SteamBake vytvoříte s pomocí páry nadýchané muffiny a koláče. Dozlatova upečete kuře . Povrchová úprava oceli proti otiskům prstů. Trouba má zasouvatelná tlačítka, teleskopické . Nabízí dětskou pojistku,. Spotřeba energie (kWh): 1. Dětská pojistka: ANOOtočný. Parametry: Mřížka pro zasunutí plechu Výbava trouby Zvýšená kapacita Jednoduché čištění sklopného.


Technické parametry EOE7C31V Video ke zhlédnutí ( electrolux ) Recenze. Typ výrobku: Vestavná pečící trouba. Systém tepelné úpravy:. Popis: Prodám vestavnou troubu . Electrolux KODEH70X je vestavná trouba s parní funkcí SteamBake. S touto funkcí upečete doma stejně jako v pekárně.


Vestavná trouba electrolux

Energetická třída A, vnitřní objem litrů, vložené . S funkcí SteamBake upečete doma stejně jako v pekárně. Horkovzdušné grilování. Vestavná parní trouba 6Pro Steambake s LED displejem a zasunovacími ovladači. Tento výrobek najdete v kategorii Elektro a . Doprava zdarma Vystaveno na prodejně.


Kč 4Kč - 77Kč bez . Tvaika funkcija; TimeManager ; SensiCare; 6kg ietilpība; Tikai 38cm dziļa. Dovoz větších objednávek vlastní dopravou! Praha, Brno, Vysočina a okolí našich prodejen více informací na tel. Multifunkční parní trouba. Všestranný kuchyňský pomocník.


Vestavná trouba electrolux

Pečení, vaření i grilování díky jedinému spotřebiči. Otestujte s troubou AEG sílu páry, která zvýrazní .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky