pondělí 17. dubna 2017

Pinzeta na maso

Nerezová profesionální konvička na šlehání mléka od italského výrobce Motta. Vhodná pro Latte Art, ideální velikost pro přípravu jednoho cappuccina. Nerezová konvička pro zpěnění mléka na přípravu kávových specialit z espressa.


Díky hubičce se mléko do šálku dobře nalévá - vhodné i pro techniku latte art. Konvička na šlehání mléka - lattiera. Rhinowares nerezová konvička na mléko s ryskou 9ml - lattiera.

Při šlehání se díky teflonu mléko tolik nepřichycuje na stěny konvičky a údržba konvičky je tak velice snadná. Objem konvičky je 3ml, ale pro optimální výsledek . Choose an option… ,L, L. Katalogové číslo: - . Jedná se o značkovou bílou konvičku z nerezového materiálu na dvě cappuccina. Velmi kvalitní konvička na šlehání mléka vyrobená z tlustostěnné oceli, která . Vyberte si vhodnou nerezovou konvičku na mléko pod trysku s horkou párou.


Nabízíme velké množství druhů a velikostí, včetně menších konviček , ve kterých . Profesionální konvička k napěnění mléka.

Naopak, nejvhodnější je nerezová konvička (při další návštěvě kavárny si můžete všimnout, že baristé používají právě ji) a plnotučné mléko , . Vysoce kvalitní lattiera pro přípravu mléčné pěny se hodí ke každému kávovaru s parní tryskou. Kvalitní konstrukce z potravinářské nerezové oceli o tloušťce 1 . Pěnič mléka 500W, teplota mléka max. C, ohřev mléka 240ml, šlehání mléka 115ml, nerez. V tom případě by vám neměla chybět konvička Weis pro šlehání mléka. Stylová konvička z nerezové oceli se používá k přípravě mléčné pěny.


V kategorii Šlehání mléka jsme si pro vás připravili výběr nejlepšího zboží za. Vyrobena z nerezové oceli o tloušťce mm. Ryska na obou stranách (stupnice v uncích a mililitrech) . Ideální pro našlehání mléka na domácích kávovarech.


Výborný pomocník na výrobu pěny na cappuccino, latte a další výtečné nápoje. Díky skvělému tvaru této konvičky dokáží šlehat mléko a kreslit obrázky do . Na této stránce najdete nerezové konvičky na šlehání mléka k espressu. Jen s dobrou nerezovou konvičkou v kombinaci s výkonným espressem a kvalitním . Výrobce MOTTA made in Italy. VÝPRODEJ - POSLEDNÍ KUSY SKLADEM!


Džezva na zpěnění mléka 1l nerezová.

Ručka je navržena tak aby usnadnila . Díky svému tvarování usnadňuje šlehání mléka. Je vhodná také pro latte art. Rozměry: objem l, pr. Má praktickou plochou.


Mlékovka s uchem a odměrkou do 3ml. Pro servírování i šlehání horkého mléka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky