středa 27. prosince 2017

Držák wc papíru

Jika Cubito Pure držák WC papíru bez krytu, chrom. Držák toaletního papíru Multi chrom STOJDRZTOAL. Aldo stojan na wc papír. Tento zásobník vám ušetří místo a díky svým rozměrům se vejde i na menší toalety.


Je libo plastový či chromovaný?

Máme pro vás držáky toaletního papíru s krytem, bez krytu, s přísavkou, rezervní apod. Se speciálním chromovým povrchem vyrábí Grohe. Závěs toaletního papíru Metalia chrom.


Skladem, ihned k odběru ks. Držák wc papíru na zeď, s krytem - lesklý chrom. Držák na toaletní papír , který není třeba vrtat ani šroubovat – přísavka dokonale přilne k jakémukoli hladkému povrchu a lze ji jednoduše sundat a připevnit . I když je vaše toaleta nejmenší místností v bytě, zasluhuje si trochu lásky. Koneckonců, na maličkostech vždy hodně .

Za dokonalým vzhledem koupelny stojí správná volba doplňků. Doplňky Basic dokreslí . JIKA PURE WC držák toaletního papíru 132x63mm, chrom. TECHNICKÉ PARAMETRY: Šířka: 1mm. V rámci konceptu 10º nabízíme další praktický doplněk, který nenaruší celkový dojem vaší koupelny či toalety.


Vedle WC a klasického držáku na toaletní papír. BM držák toaletního papíru. Nerez držák WC papíru Franke FIRX111HP. U nás můžete každé držák toaletního papíru na wc nakoupit pohodlně a výhodně. VxH), průměr tyče mm . Mezi koupelnové doplňky jednoznačně patří držák toaletního papíru , bez kterého se žádná toaleta či WC neobejde.


Vybírejte z 8produktů v kategorii držáky na toaletní papír. Inzerát WC držák toaletního papíru. Držáky toaletního papíru můžete vybírat z . Budějovice, cena 249Kč, od Moderni Koupelny na Sbazar.


Praktický stojan na ukládání toaletního papíru pojme až rolí. DPH) Rozměry: 16x14x29cm.

Dostupnost: Obvykle 7-dní. Držák WC papíru s kvalitní silikonovou přísavkou. EXPORT Držák na WC papír. Akční sleva - ušetříte : 4Kč.


Na toaletě by neměl chybět držák toaletního papíru a WC štětka. Jestli zvolíte variantu závěsnou nebo stojací je jen na vás. Koupelna nerezové oceli držák na toaletní papír na zeď držák wc papíru držák telefonu tkáně boxy kuchyňský papír držák na ručník - My House Store - 28-Kč.


Barva:kovová Materiál:ušlechtilá ocel. Kategorie:Koupelna a . Vyberte si kvalitní materiály a nevšední designové zpracování.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky