středa 6. prosince 2017

Struhadlo na řepu rotační

Struhadlo na řepu rotační. Rotační struhadlo na krouhání řepy. Hledáte na repu struhadlo? Ruční struhadlo na řepu tloušťka plechu mm - strouhač na řepu, rozměry plechu 32. Ruční, rotační krouhačka je určená pro přípravu krmiv pro hospodářská zvířata Celková výška krouhačky je cm.


Struhadlo na řepu rotační

Stojanová řezačka řepy na ruční pohon ( klika ). Porovnejte dnešní ceny na váš dotaz struhadlo na řepu rotační od prověřených obchodů a společností. Denní aktualizace a srovnání cen i služeb. Naše cena včetně DPH: 7Kč. Krouhačka na řepu ruční s klikou mechanické struhadlo.


Prezri si u nás rezacka na repu a porovnaj ceny v 10. TUZEMSKO Řezačka řepy krouhač struhadlo na řepu rotační - krouhačka . Skládá se ze tří plastových částí, a tří výměnných planžet. Krouhačky a struhadla na řepu - struhadla na řepu rotační i rovná, krouhače řepy, krouhačky na řepu a jablka. Kutná Hora, cena 500Kč, od khmalna Sbazar. Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším.


Bubínkové rotační struhadlo pro roboty Kenwood Chef XL Sense a kMix. Určeno pro jemné a hrubé strouhání a krájení, tenké a tlusté plátky a struhadlo vhodné . Vhodné pro kuchyňské roboty Kenwood Chef XL Sense a kMix. Kruhadlo na zelí rotační.


Nerezové struhadlo na řepu s dřevěnou rukojetí. Každý z nás má svůj osobitý styl, struhadlo na řepu zdůrazní ten váš. TESCOMA rotační struhadlo HANDY, disky Podobné obchod.


V případě zájmu pište na email jancazahradka@seznam.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky