středa 27. prosince 2017

Cesty mimo tělo

Vložte špejli do brambory a jemně zatlačte špičku. Uchopte ostrý, tenký nůž pod úhlem a řežte v opačném směru, kam otáčíte brambor. Nebo zadejte inzerát. Bramborové spirály , spiralizér, kráječ brambor.


Inzerát byl odebran . Ale postup se ukázal mnohem schůdnější než u spirál.

Dalo by se jim snad říkat „ listové brambory “. Vtip je v tom, nakrájet bramboru na poměrně . Jak udělat spirálové pečené brambory ? Zapečené brambory jsou skvělé za každé situace . Firma Cornico Popcorn Company s. Pevné šťouchadlo na brambory , ale i jakoukoliv zeleninu. Kvalitní výrobek ze dřeva a nerezu. Rozměry: Šířka: cm.


Vynikající pro přípravu originálních bramborových spirál.

Souprava obsahuje jehlice z nerezavějící oceli pro. Spirálový kráječ s vodící jehlou na přípravu spirálových brambor ale i spirál z okurky nebo mrkve. Spirála zůstane namotána přímo na jehlici z nerezové oceli. Kráječ Tescoma Spirál. Omyté a osušené brambory - lépe podlouhlejšího tvaru - pokrájíme pomocí ručního spiralizéru.


Můžeme je také napíchnout na špejli a opatrně . Na přípravu bramborových spirál jsou vhodnější rané delší brambory s tenkou slupkou. Důkladně je očistíme a osušíme. Z brambor je potřeba vytvořit spirály.


S jeho pomocí můžete vytvořit například dlouhou spirálu z . Před použitím kráječe lze brambory umístit na tyčinku. Vodící jehlu vtlačte do dlouhého bramboru až ke kroužku jehly. Nasaďte kráječ a otáčejte po celé délce brambory.


Do brambory , nejlépe na prkénku, zařízneme nůž, pomalu spirálovitě otáčíme bramborou , a tak. Připravené spirály potom smažíme ve fritéze. Spirála na vykrajování spirálek z brambor a jiné zeleniny.


Materiál: nerezová ocel. Cena je uvedena včetně RP a DPH.

HoReCa velkoobcho gastro vybavení, Premium Gastro. Nakrájet, nastrouhat, namlít. To všechno hravě zvládnete s německou značkou Westmark, která je zárukou kvality a . Určitě jste někdy na pouti ochutnaly lahodné bramborové spirály , a říkali jste si, jaká je to škoda, že si je nemůžete udělat doma. Máme pro vás dobrou zprávu, . Charakteristika produktu: - Manuálne . Následně ji propíchneme. Poto brambor nebo jablko roztáhnete po dřevěné špejli ve formě spirály a dáte do fritézy, okořeníte nebo osladíte a máte jedno z nejziskovějších smažených . Share: Více informací.


Dřevěné šťouchadlo ve spíralovitém tvaru na přípravu domácích šťouchaných brambor. Vhodné do každé kuchyně. Hmotnost: BR1g .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky