pátek 8. prosince 2017

Čistící ubrousky na monitor

Vlhčené ubrousky Meliconi 1ks, vhodné pro čištění TV, PC monitorů , LCD obrazovek, smartphonů, tabletů. Namočené ve speciálním roztoku bez alkoholu s. Veškeré informace o produktu. Vhodné příslušenství. LC TFT a plazmové obrazovky.


Čistící ubrousky na monitor

Ubrousky jsou antistatické, nehořlavé. Denkmit vlhčené ubrousky jsou speciálně určeny k čištění citlivých povrchových ploch obrazovek. Efektivně odstraňují nečistoty, prach i otisky prstů. Utěrky účinně odstraňují prach, špínu, mastnotu a otisky prstů.


Ihned k odeslání u vás již 24. VICTORIA ,balení 1ks. Vlhčené čistící ubrousky jsou vhodné především na čištění monitorů a televizních obrazovek. Díky svým antistatickým vlastnostem pomáhají eliminovat šíření . LCD 100ks - Čistící ubrousky na monitor -jsou vhodné pro odstranění prachu, špíny a otisků prstů bez zanechání šmouh, kapiček . LCD a LED televizí, PC a dalších komponentů, které potřebuji nejlepší péči.


Trhací čistící ubrousky napuštěné antistatickým čistícím roztokem určené k čištění monitorů, LCD i . Trhací ubrousky v malé praktické dóze šetrně a efektivně odstraňují prach, mastnotu a jiné nečistoty z LCD a plazmových TV. Platinet čistící vlhčené. Vlhký monitor leštit jiným sychým, měkkým ubrouskem. Praktické čistící ubrousky na brýle, čočky fotoaparátu, kamery, monitory a další.


Nedělají šmouhy, s jemnou. GG Kosmetické ubrousky vrstvé . LCD monitory - vlhčené - tak tím. Zobraz detailní popis. Právě díky jejich univerzálnosti je lze použít. V eshopu na dotaz na prodejně . Kupte výhodně Čistící vlhčené ubrousky na monitory a PC, 100ks za skvělou cenu 1Kč.


Čistící ubrousky na monitor

Vlhké čisticí ubrousky na monitor , zn. Po vyjmutí ubrousku je automaticky připraven další k odběru. Dóza obsahuje 1ks. Antimikrobiální ubrousky čistící na displeje – tuba 1ks.


Podrobná specifikace výrobku. Vlhčené univezální ubrousky CLEAN IT dokonale čistí a pečují o kancelářskou techniku s plastovým povrchem. Anti- statická úprava ubrousků pomůže udržet . Technické specifikace pro produkt PEACH vlhčené čistící ubrousky LED se mohou změnit bez výslovného upozornění.


Obrázky pro produkt PEACH vlhčené. LCD aTFT obrazovek monitorů , TV i PDA. Počet ubrousků : 100ks. Neobsahují alkohol, jsou nehořlavé a antistatické. Dostupnost: Na skladě.


Bez DPH: 4Kč s DPH: 5Kč. Víte, že když monitor nebudete čistit . Vyrobeno s nižším obsahem chemikálií. V balení kusů ubrousků je i utěrka z mikrovlákna.


Tato sada vám zajistí perfektní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky