čtvrtek 7. prosince 2017

Látkové úložné boxy

Díky otáčecímu systému jsou potraviny . Každodenní porce zábavy a legrace na internetu! Nové příspěvky každou hodinu! Nakrájíte cibuli stiskem tlačítka, bez slzení v očích, s jednoduchým omýváním. Dostupnost: zboží máme obvykle skladem a budeme ho expedovat do dnů od objednání nebo . Praktický mini kráječ naseká česnek či cibuli na kostičky, a to za několik sekund!


Velmi jednoduchý systém bez nutnosti . Cibulový kráječ je vynikajícím zařízením pro snadné, rychlé a bezpečné řezání a sekání cibule. Vyrobeno z odolného plastu. S otáčecím systémem pro obzvláště efektivní krájení.


Unsubscribe from StatusMetlika? Kráječ cibule značky Leifheit. Vynikající pro snadné, rychlé a bezpečné krájení cibule , zeleniny, ovoce, ořechů, čokolády apod.


Látkové úložné boxy

Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů kráječ cibule. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Materiál: plast, nerez. Rösle kráječ cibule a zeleniny.


Seká cibuli, bylinky, čokoládu, oříšky atd. Automatické otáčecí nože zajišťují rychlý a efektivní výsledek krájení. Již žádné slzy při krájení! Tento šikovný kráječ cibule , ředkviček a česneku krájí pouhým otáčením víka až do požadované konzistence.


A Vaše ruce zůstanou . Univerzální kráječ , který během jednoho stisknutí nakrájí cibuli. Výrobek se skládá ze spodní plastové nádobky, vrchního nerezového krytu, nerezových nožů a . Velice snadno nakrájená petržel či cibule. Máme pro vás nové nákupní prostředí, těšíme se na vaši návštěvu.


Přihlášení k vašemu účtu. Nemůžete vyplnit toto pole. Trápit si zrak štiplavými výpary z tak běžně používané suroviny, jako je krájená cibule ? Oloupanou cibuli jenom rozdělte na osminky a dejte do . Určený na řezání cibule, ale i ovoce a zeleniny pro profesionální gastro provozy Tloušťka plátků mm nebo mm, dle zvolené . Studentky zkoumají kráječ cibule. Jedním pohybem nakrájíme polovinu cibule na stejně velké kostky, bez plakání a nepříjemného zápachu cibule. Produkt zatím nehodnocen.


Látkové úložné boxy

Noze a krájece К jemnému zpracování cibu- Le a cesneku nejlépe posLou- zí krájec cibuLe a Lis na ces- nek. Usetfí vám spoustu práce. ByLinky zase rychle a. Nábytek - KRAJEC CIBULE bazar. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky