úterý 18. dubna 2017

Tassimo odvápňovací tablety

Vhodné pro všechny přístroje . Obsah: x tablety v balení pro procesy odstraňování vodního kamene. Pravidelné odvápňování zajišťuje správné fungování vašeho spotřebiče a prodlužuje jeho. Dobrý den mám dotaz zakoupila jsem tyto tablety odvápnění jsem provedla ale červená . Obsah balení: dávky pro odvápnění (celkem ks tablet , 4x 18g). Produktový list pro zobarzení . Tassimo odvápňovací tablety. V balení tablety na dva procesy odvápnění.


Tassimo odvápňovací tablety

Momentálně nedostupné. Váš přístroj tak zůstane čistý a . V nabídce máme největší výběr příchutí a značek, takže si můžete užívat vše od Jacobs Latte Macchiato až po horkou čokoládu TASSIMO Milka, kdykoli máte . Kompaktní TASSIMO kávovar s moderním a nadčasovým designem. Odvápňovací sada Gaggenau ks.


Vratný zálohovaný obal: Počet ks v balení (ks): 4. Typ: pro espresso, kávovar. Podrobnější informace. Automatický čistící a odvápňovací program pomocí servisního. Balení obsahuje ks tablet.


Příslušenství Zvláštní příslušenství: servis - č. Seřadit: Seřadit dle. Objednané zboží nebude již do konce roku doručeno. Veškeré vystavené zboží máme. Pôvodná cena: € Ušetríte: = €. Ihneď k odoslaniu u vás už 6. Přečtěte si uživatelská hodnocení, diskuze, recenze a doporučení . Měrný počet kusů (ks):.


Zkuste to jeste jednou bez tablety :) , jen ta na sucho jet. Z přístroje rychle a účinně odstraní vodní kámen a zároveň jej .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky