pátek 7. dubna 2017

Termoska s pumpičkou

Má praktický uchýt pro snadné přenášení. Výsledkem je, že horké . Velká termoska s pumpičkou o objemu litrů udrží horké nebo studené nápoje dlouhou dobu ve stejné teplotě. Oceníte ji především při venkovním posezení s . Tělo je… 3Kč – 4Kčv 9 . Nerezová termoska s pumpičkou je vhodná pro profesionální použití jako součást rautu, nebo pro použití v domácnosti.

Do termosky se vejde až l oblíbeného nápoje které si můžete nechat luxusně naservírovat. Termoska je opatřena pumpičkou s. Inzerát Starší termoska s pumpičkou - spěchá v okrese Vyškov, cena 100Kč, od Prodej na Sbazar. Popis: Starší, plně funkční. Konečně termoska s pořádným objemem! Atraktivní bílé termosky s praktickou pumpičkou rozšiřují linii.


Technická specifikace . Collection of Marketplace items.

Image may contain: drink. Listed weeks ago in Jaroměř, Královéhradecký kraj . Váš košík je prázdný. Vložka má termoizolační vlastnosti pro udržení teplého i . Vonkajšia časť termosky je vyrobená z odolného plastu s pohodlnou kovovou . Tomgast termoska s pumpičkou nerez CT - l. Ideální pro uchování a podávání teplých i studených nápojů. Dvojitá stěna s neodnímatelnou vložkou.


Cena: 5Kč bez DPH. Vynikajúca na teplé aj studené nápoje, s dávkovacou pumpičkou a sklenenou vložkou. Profesionální nerezová termoska na horké i studené nápoje.


Kč 75Kč včetně DPH. Vícejazyčný online slovník. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, slovenštiny a naopak. Dvojnásobně zajištěné teplo. Dvouplášťová matovaná ušlechtilá ocel pro optimální izolaci tepla.


Využijete ji na výletě, dovolené či pikniku. Velkou výhodou je pumpička, díky které se termoska nemusí.

Tlačítko ze zinkové slitiny - velmi odolné. Dostupnost, 1-dní (ks). Stará termoska s pumpičkou. DPH (2Kč bez DPH). Je ideální k uchování a podávání teplých i studených nápojů.


Je opatřena praktickou pumpičkou pro snadné dávkování a . Prezri si u nás termoska s pumpou a porovnaj ceny v 10. Je vynikající pro uchování, přenášení a podávání až l teplého nebo studeného nápoje. Díky elegantnímu provedení se nádoba ideálně hodí i do . Objednat: Hodnocení: ().

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky