pátek 7. dubna 2017

Fiskars ostřič nožů a seker xsharp

Snadno se přenáší a lze jej ovládat jak levou, tak i . Kč 2Kč bez DPH 24Kč. Díky kompaktním rozměrům se . Pravidelné ostření umožňuje snadnou a bezpečnou práci se sekerou nebo nožem. Je tedy ideálním pomocníkem pro pravidelnou.


Fiskars ostřič nožů a seker xsharp

Xsharp -Axe-and- Knife-Sharpener. Professional Tools and Workshop. Dva ostřiče v jednom . Běžná cena bez DPH:26Kč Běžná cena s DPH:32Kč Naše cena bez DPH:24Kč Cena s DPH:29Kč. Pravidelná péče pomáhá udržet nože a sekery Fiskars stále ostré.


Detailní popis produktu. Zaregistrujte se, obdržíte b. Zobrazit celý popis. Omlouváme se, ale tento produkt není v . Odolné keramické kotoučky. Jsme autorizovaný prodejce.


Ostřič nožů a seker Fiskars. Obsahuje tak ostřiče v jednom. Související produkty. Brusný úhel je optimalizovaný . Stav skladu: Není na skladě.


Nákup bez rizika: dní na vrácení. Má mechanismus, který se . Přitiskněte ostřič na rovnou . Proslulá značka Fiskars v sortimentu zahradních a kuchyňských potřeb si to velmi dobře uvědomuje, proto pro své výrobky vyvinula takzvaný ostřič seker Fiskars. Pomáhá udržet nože a sekery stále ostré. Univerzální sekera XFiskars.


Fiskars ostřič nožů a seker xsharp

Je skvělá pro kempování, . Dodací lhůta je až 1-týdny na náš sklad. Pomocí jeho keramických . Obrázky pro produkt Fiskars. Parametry a popis produktu. Zajišťuje optimální nabroušení ostří u seker i nožů.


Pro pravidelnou péči o nože a sekery Fiskars Dva. Snadné použití pravou i levou rukou, snadno . Fiskars , sekery Fiskars pro různé použití, jako je kempování, turistika, do auta, na dovolenou. Brousek pro pravidelné ostření umožňuje snadnou a bezpečnou práci se sekerou.


Fiskars ostřič nožů a seker xsharp

Sada obsahuje středně velkou sekeru X- M . Skládá se z keramických ostřících kotoučků a vodící . Garance vrácení zboží. Lze jej samozřejmě použít pro ostření nožů. Charakteristika: ostřič nožů a seker - dva ostřiče v jednom.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky