pátek 7. dubna 2017

Prekapavac na kavu

Nástěnná polička 120cm, barva bílá – vysoký lesk P-0WT 120×23. Materiál je ekologický a zároveň je odolný vůči vlhkosti. Jednoduchý bílý vzhled se snadno . Máte doma prázdnou nevyužitou zeď , ale obraz ani fotografii na ni věšet nechcete? Police na zeď Pingu AS-3 bělený modřín.


Vkusná polička na stěnu z odolných ekologických MDF desek.

Využití na menší předměty i jako dekorace pokoje. Závěsné police a poličky na zeď v moderním i klasickém stylu. Polička STIX ST1 šířka 120cm.


Možná však jen hledáte něco, co by oživilo prázdnou, nudnou zeď. Regály a police Nástěnné police mile oživí holou zeď a nabídnou výsostné místo. V naší nabídce najdete mnoho poliček na stěnu ve všech rozměrech, v mnoha.


Závěsná polička na stěnu je vyrobena z MDF desky. Skladem – můžete mít 23.

Materál je vysocekvalitní MDF a svrchní vrstva je bíle lakován, jádro je z masivu z. Máte holé zdi, které byste rádi doplnili poličkou na květiny a rodinné fotografie? Polici je možno zavěsit na zeď nebo na závěsný panel ze stej. Nezapomeňte na skvělé závěsné police na zeď bílé , budou se vám hodit. Dáte přednost bílé , dřevěné či kovové?


A máme i sadu poliček! Levné police a poličky - velký výběr naleznete online na BauMax. Tuto poličku oceníte zejména pro její praktičnost.


Ať už ji využijete v kuchyni, koupelně nebo třeba dětském pokoji, budete mít všechny věci umístěné na jejích. Balení obsahuje poličku , kovový držák, šrouby a hmoždinky pro uchycení. Nosnost poličky je 5-kg podle druhu zdiva. Inzerát byl odebran z oblíbených. Bílá polička police foch zaoblené hrany 3ks.


Masivní mangové dřevo. Pořiďte si už teď stylové závěsné police na zeď bílé na příští sezónu. Nástěnné poličky PP-0WT matná bílá Sada moderních nástěnných poliček barvy matná bílá.


Sada obsahuje 3ks poliček různých velikostí. Nábytek - Policka bazar.

Obývací stěna Salsa bílá - DOPRAVA ZDARMA PO CELÉ ČR ! Bílá nástěnná police BERLIN z MDF, PVC a kovu v praktickém balení po kusech vypadá na zdi hned dvakrát lépe. Materiál: lamino s fólii finish, bílá lesklá část MDF s. Včetně montážního materiálu. Tloušťka desky je cm.


Futuro je zajímavý systém pro děti a mládež. Upevněte poličku nad přebalovací pult a uložte si na poličku lehčí věci, jako pleny, ubrousky a podobně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky