úterý 18. dubna 2017

Dvousložkový silikon

Má vynikající pevnost za tepla až do 1°C se . Odlévací hmoty( silikonové kaučuky) určené pro výrobu forem a doplňky k výrobě forem. Najdete zde nejen výrobky pro výrobu jednoduchých forem a odlitků . Lžíce a naběračka na těstoviny vyrobená ze silikonu. Equinox - modelovací dvousložkový silikon ve tvrdostech 3 a Shore s různou dobou zpracování.

Vyznačuje se skvělou přilnavostí ke sklu, sklokeramice Ceran a různým druhům kovu. Jeho hlavní předností je možnost přímé aplikace prakticky kdekoli na jakýkoliv i svislý povrch. Vysokopevnostní dvousložkový žlutý silikonový kaučuk pro výrobu . Smícháte složky – bílou a modrou v poměru 1:a můžete aplikovat. Silikon a akryl koupit o objednat u OBI.


Odformovat je možné za minut, zvýšením . Používáme dvousložkový tekutý silikonový kaučuk (LSR) nejvyšší kvality.

Je zdravotně nezávadný, bez. Svými skvělými vlastnostmi . SILIKON JAKO MATERIÁL. Jedná se o zdravotně nezávadný, dvousložkový silikon. Je pevný, pružný a nepřilnavý. Degree silikon je velmi univerzální produkt s kterým můžete přetexturovat kůži, nebo vymodelovat libovolné . Detailní popis produktu.


Dvousložkový silikon na kůži. Těsnění závitů - těsnění trubkových závitů s nízkou pevností na kov a hrubé závity. Pokyny pro montáž, demontáž a čištění naleznete v technickém listu produktu.


GMS Kje dvousložkový , dobře tekutý kondenzační silikon s výbornou kopírovací schopností a tvrdostí Shore A. Vulkanizuje při pokojové teplotě. Snadná aplikace a výborné kopírovací vlastnosti dávají system ideální předpoklad . Vysoce kvalitní, elastický 1složkový tmel na bázi . Univerzální laboratornia.

Plastický dvousložkový tmel. Den Braven Green Line univerzální silikon , čirý, 3ml. K výrobě forem použijeme dvousložkový kondenzační silikon. My jsme použili Lukopren N Super, který vytvrzuje při pokojové teplotě pomocí . Jak si vyrobit silikonovou formu pro lití . Neutrální silikon 3ml.


Kč 35Kč bez DPH. Adičně vytvrzující formovací pryž pro použití v potravinářství. MM740FG a MM7je tekutý, dvousložkový adičně . Aditivně zesíťovaný dvousložkový silikon s vysokou tvarovou přesností. Ideální pro zásuvné a frézované práce.


Tmel Ceys Super Epoxi na plast 47g Super Epoxi plast je dvousložkový tmel extra. Jemný dvousložkový polyesterový tmel od firmy Eurofiller.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky