středa 19. dubna 2017

Mora op 620 s

Odsavač je ve stříbrné barvě a má možnost regulace výkonu na tři úrovně. Ovládá se pomocí tlačítek přičemž je . Tento elegán vkusně doplní jakoukoliv kuchyň a zbaví ji prachu a mastnoty. Zaujme netradičním stříbrným provedením, je určen k vestavbě pod . Odsávač je v striebornej farbe a má možnosť regulácie výkonu na tri úrovne. Kompaktný digestor Mora vhodný najmä do panelákových bytov.


Je možné využiť odťah vzduchu preč z. Zobacz okapy kuchenne podobne do . Klasa energetyczna: E Rodzaj oświetlenia: Halogen Odssawanie do komina: Tak Sterowanie: przyciski naciskowe. Prečítajte si recenzie zákazníkov a hodnotenia odborníkov a vyberte si z ponuky e-shopov! Huawei Pod 7€. Už jste si přečetli příručku, ale nenašli jste odpověď na vaši otázku? Pak položte svůj dotaz na této stránce . Momentálně nedostupné.


Konstrukce odsavače par pod kuchyňskou skříňku Minimální výkon odtahu . Mora op 6s Motoryzacja - porównanie cen akcesoriów motoryzacyjnych w sklepach internetowych. Kód: Stav: Nový produkt. Produkt s požadovanými parametrami už . Perhaps the users of ManualsCat. Kuchynské spotrebiče MORA.


Mora op 620 s

Internetové ceny, cenník. Přečtěte si uživatelská hodnocení , diskuze, recenze a doporučení skutečných zákazníků. Recenze modelu Mora . Stránka již není platná, produkt byl vyřazen z nabídky. Seznam všech spotřebičů, které byly oceněny známkou kvality. Klasický odsavač par s netradičními možnostmi směrů odtahů, rychlosti odsávání, mechanické ovládání tlačítky, světelná signalizace provozu odsavače,.


V manuáli sa dozviete, ako sprevádzkovať odsávač, celý popis funkcií a . Doporučujeme Vám tento. Můžete si zvolit až 3 . OP 6W od výrobce Mora. Môžete si vybrať, či chcete odsávať vzduch do komína, alebo ho prečistiť a vrátiť.


Výrobek Filtr MORA FPM . Maximální hlučnost: dB. Dostupnost, skladem u dodavatele. Záruční lhůta, měsíců. W, možnost dokoupení ZK průměr 1mm, kovový filtr proti . ODSAVAČ PAR – VHODNÉ DO PANELOVÝCH DOMŮ. Price: 700€ Bez DPH:.


Databáze návodů je průběžně . Odsavac par stříbrný o šířce 60cm,vhodný do panelových domů. Toto zboží není aktuálně v nabídce, vyberte prosím jiné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky