pondělí 17. dubna 2017

Sekera štípací

Sekera štípací

Doprava zdarma Dárek zdarma Akce. Zahradní nářadí sekery. Sekera štípací , 44cm, teflonové ostří, nylonová rukojeť.


Patriot XL: Největší z řady seker německé značky Patriot má . FISKARS X- S rating . Sekery a sekerky výhodně v Eshopu HORNBACH. Na ty už postačí sekera. Výhodou jsou zpětné záseky, které nedovolí klínu ze spáry vyskočit. Od malých univerzálních seker až po velké štípací sekery , máme pro vás tu pravou sekeru pro úkol který vás čeká.


Délka dřevěné násady 43cm, hmotnost 20kg. Všechny varianty produktu. Velmi kvalitní sekera , která je navržena ke snadnému štípání dřeva. S novou generací štípacích seker přišla jako první na trh značka Fiskars. Díky úhlu čepele 35° a . Velká štípací sekera Fiskar Xz nové řady seker.


Hlava sekery je vykována z oceli, která je následně pískována a . Hultafors AGDOR s tvarovaným 500mm topůrkem a hlavou hmotnosti 900g. Hlava je vykovaná z oceli, která je následně pískována a nakonec . Sekera OCHSENKOPF OX 6H UNIVERSAL GOLD PROFI. Kó Specifikace, Balení, Hmotnost. Kalač je navržen pro náročné zpracování dřeva. Ostří štípacích seker bývá většinou °. Autorizovaný prodejce Husqvarna.


Videa, návody, diskuse. Každá sekera má svůj unikátní kó pod kterým se registrace provádí. Fiskars sekera štípací X- XL, plastové pouzdro. Bez větších problémů se s ní dají štípat i ty největší kusy dřeva.


A menší zahradní pilka Fiskars . Rukojeť je vyrobena ze speciálního kompozitního materiálu vystuženého . Výrobky značky: EURO NARADI. Touto štípací sekerou se dají štípat i ty největší kusy dřeva. Je ideální pro zpracování velkého množství dřeva například na dlouhou zimní sezónu.


Lehké a robustní sklolaminátové topůrko (23). Tato těžší štípací sekera je ideální pro štípání větších polen a palivového dříví. Prodejní cena 5Kč.


V naší nabídce naleznete různé druhy štípacích seker na dřevo, mezi ty nejžádanější patří větší sekerky , které využijete zejména ke štípání dřeva u domu či na . Nová geometrie čepele - zaoblené okraje rozšířeného klínu štípacích seker usnadňují vytažení sevřené sekery ze špalku. Dvě různé tvrdosti - tělo čepele . Sklolaminátová násada. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Lze použít buď jako dvouruční nebo i jednoruční.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky