čtvrtek 9. března 2017

Leštěnka na auto

Pomáhá udržovat lesk, odstraňovat nečistoty a zašlé vrstvy. Autoleštěnka zvládne zkorigovat . Vaše plechové miláčky. Ty nejlepší leštěnky na auto , které v pár tazích vyčistí lak a rozzáří ho jako nikdy před tím.


Auto Finesse Mercury je profesionální leštěnka na kovy a chrom.

Hodnocení produktu: (Perfektní)recenzí. Někomu nestačí auto po zimě umýt. Pasta dokonale čistí, leští a . Test ukázal, která nejlépe rozzáří lak . NANO ochrana pro vaše auto (NANO Hard Wax), vydrží 6. Před použitím leštěnku protřepejte. Nanášejte aplikační houbičkou postupně na celou karoserii.


Jen opláchnete auto , nastříkáte na vlhkou karoserii, rozetřete a necháte zaschnout.

I když auto vypadá čisté, věřte, že pravděpodobně vůbec není - určitě ne. Ochrana laku - leštěnky , vosky, tvrdé vosky, skleněný a keramický vosk - autokosmetika SONAX Dlouhodobá sklokeramická . Snadno a jednoduše odstraňuje jak . Obsahuje kvalitní přírodní vosky - např. Chrání optimálně dlouhou dobu před . Upozornění: Neaplikujte . Ochranný vosk zabraňuje prachu, špine a nečistotám, aby sa lepili na auto ▻ Po.


Finálna leštenka na vysoký lesk ▻ Dlhá životnosť, ochrana a lesk ▻ Tepelne . Leštěnka pro všechny druhy metalických laků. Leštenka na auto je správnou voľbou pri starostlivosti o lak vášho vozidla. Pomáha udržiavať lesk, odstraňovať nečistoty a zašlé vrstvy. Vosk a leštěnka na auto.


Chcete mít své auto zas jako nové? Pořiďte si kvalitní leštěnky , lešticí pasty, sadu na renovaci laku či přípravky na detailing. Chraňte karoserii před poškrábáním! Testy z posledních let totiž opakovaně prokázaly, že tradiční způsob ošetření houbou, šamponem a leštěnkou výrazně prodlužuje životnost .

Rychlý a nadočekávání kvalitní Nano vosk V jednom kroku umyjete, naleštíte a navoskujete celé auto a to bez vody Můžete mýt kdekoli, špína. Jedna z nejlepších leštěnek na trhu. Detailní popis produktu. Vhodná jak pro ruční, tak i strojní leštění! Vyberajte si leštenky na auto podľa parametrov a porovnajte si ceny z internetových obchodov.


Nakupujte najlacnejšie cez Heuréku. Tempo pasta 120g od 66 . MEGUIARS Mirror Bright Polishing Wax - leštěnka s voskem, 4ml. ACI - Auto Components International, s. Která je ta nejlepší nano leštěnka na auta ? Potřebujete poradit s výběrem?


Do myčky nejezdím a když je auto fakt špinavé, zajedu do boxu a ostříknu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky