pondělí 13. března 2017

Noze na preziti

Lahev na slivovici s uzávěrem 1l - chemik ovál. Datum_den: - neuvádět. Ostatní - Prodam slivovici bazar. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.

Ahoj, chtěli bychom na svatbě dávat dárečky v podobě slivovice. Nevíte, prosím, kde bych sehnala . Tento pin objevil(a) ILONA KOVAŘÍČKOVÁ. Objevujte (a ukládejte) své vlastní piny na Pinterestu. Destilátová lahvová sklenice se závitem o objemu 5ml určena na nápoje, šťávy, sirupy, alkohol apod.


Kategorie, LÁHVE NA NÁPOJE A DESITLÁTY. Použití, nápoje, šťávy, sirupy, alkohol apod.

Sleva při minimálním . Při odběru je potřeba na láhve donést vlastní. Dárkové láhve na slivovici v eshopu darkove-sklo. Láhev na slivovici l se skleněnou zátkou.


Palackého náměstí 14 Dobrovice . Krásný, originální dárek pro oslavence. Na láhev je možné umístit přání nebo věnování - cena dohodou. Svatební láhev na slivovici nebo jiné lihoviny s vypískovanými jmény a datem vaší svatby.


Potěšte své blízké tekutým dárkem v kvalitní lahvi. Navíc vás překvapí decentním vzhledem. Materiál lahve je sklo. Netříštivé sklo odolá poškrábání i nárazům.


Hlavní vlastnosti láhve na pití SIMAX Láhev skleněná . Toto zboží je zhotoveno v naší podkrkonošské rytecké dílně v Čisté u Horek. Predaj sklených fliaš a uzáverov.

Flase na domacu palenku s uzavermi. Skleněné láhve na alenku, láhve na slivovici , jablkovici, třešňovici, hruškovici, meruňkovici. Archivace vína, archivace pálenky. Inzerát Lahve na slivovici v okrese Olomouc, cena 100Kč, od Jaroslava na Sbazar.


Skladem Novinka Akce Doprava . Gravírovaná dárková láhev na slivovici. Pískovaná láhev JIN litr vypískováno TRNKOVÉ KAPKY. Lahev , kterou nemá nikdo jiný na světě. Dárková kazeta se saténem, zátka dřevo-plast. Parádní kousek s vašim jménem, logem nebo třeba přáním.


Darujte lahev na slivovici či jinou pálenku s potiskem mysliveckých motivů. Lahev dodáváme včetně šroubovacího uzávěru ze světlého dřeva.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky