úterý 21. března 2017

Chlazení na pivo bazar

Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů chlazení piva. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Stroje - Pivni chlazeni bazar. Motor ventilátoru do pivního chlazení - 18W a 5W- nový. Vybírejte z inzerátů.


Chlazení na pivo bazar

Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší . S nafukovacím sklenicí na pivo vám stačí led a láhve vašeho oblíbeného piva. Díky jeho velikosti se . Výčepní zařízení je prodáváno . BAZAR - výčepní technika. Porovnání cen chlazeni na pivo bazar , srovnání cen chlazeni na pivo bazar na portálu HLEDEJCENY.


Sestava výčepní zařízení - stolové kontaktní pivní chlazení s . Projděte si inzeráty prodam chlazeni pivo na inzertním serveru AVÍZO. Nebo si k nám vložte inzerát zdarma. Univerzální výčepní zařízení s integrovaným chlazením piva pro domácí . Chlazení na pivo Lindr PYGMY je určeno k profesionálnímu chlazení s výkonem až litrů, tj.


ANTA MKod SINOP CB (český výrobce). Půjčím,pronajmu- Nabídka Pípa,výčep, chlazení na pivo. Data vložení, Názvu, Ceny. Popis výrobku a vyobrazení má pouze informativní . Pivní set - chlazení KRUPS.


Stav zboží Nové, Doba dodání (od obdržení platby) -dní. Věříme, že jste si vánoční svátky užili plnými doušky a nabrali nové síly do sou. Rozbalené, použité a zánovní zboží za snížené ceny. Zboží doručíme do hodin až k vám domů.


Bazarové vodní chlazení skladem. Nabízím na prodej přenosné pivní chlazení s pípou a termostatem. Téměř nové asi dvakrát použité. Rozměry (ŠxHxV): 530mm x 390mm x . Vzduchový systém je plně automatický a nastaven na pracovní tlak bar.


Součástí balení je chladič . Nabízím k prodeji špičkové německé chlazení na pivo značky selbach utk bt-90. Kontaktní výčepní zařízení, nebo-li chlazení suché nepotřebuje ke chl. Jde otvor v zemi, který využívá nižší teploty půdy k chlazení piva.


Pro natočení lahodného chlazeného piva je zapotřebí kvalitní a spolehlivé výčepní zařízení pivní chlazení. Tato výčepní zařízení Vám zajistí stoprocentní úspěch . Nové chlazení na pivo nebo víno 38x38x70cm. Vodní, okruhy, nerezové.


Repasovaný stroj na točenou zmrzlinu KE 3P. Zdarma vkládání inzerátů . Celé v nerezu, objem vodní nádrže l. Výrobce Arneg Chladivo R-22. Suché chlazení na pivo Cornelius.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky