pondělí 20. března 2017

Dětské wc sedátko

Dětské wc sedátko

DĚTSKÉ SEDÁTKO NA WC DISNEYPopis: Měkké toaletní prkénko je určeno pro nenásilné osvojení hygienického návyku dítěte. Ideální pro děti které se sami učí. Speciální měkké záchodové prkénko pro děti , které začínají chodit sami na toaletu. Sedátko se jen umístí na toaletu.


Dětské wc sedátko

V případě, že děti sedátku . Dítě díky němu bude na toaletě sedět pohodlně a uvolněně. Maltex Baby redukce na WC Giraffe. Dětská sedátka na wc. Poměrně široká nabídka se záchodovými prkénky na Vás čeká níže na těchto stránkách.


Nabízíme Vám klasické dřevěné i plastové WC prkénko, ale i dětské , . Usnadňuje dítěti přechod z nočníku na klasický záchod. Anatomicky tvarované pro . Jakmile začne vaše dítě chodit na toaletu, toto prkénko mu hodně pomůže. Je tvarováno pro malé zadečky a má bezpečně zaoblené okraje. Ze snadno udržovatelného bílého plastu - pro chlapečky i děvčátka. Filtrování: výchozí, skladem, názvu . Polstrování zabezbečí pohodlné sezení, držadla zase zajistí lepší stabilitu.


Určitě vás potěší nové dětské wc sedátko. Pravidelně doplňujeme všechny dětské wc sedátko , abyste vždy měli z čeho vybírat. U nás můžete koupit nejen . Prodám wc detske sedatko TEGA (bile s kacenkou) a n. Prodám dětské sedátko na wc - zmenšovadlo vhodné pro men. Dětem , které už zvládnou jít na zácho můžete ulevit koupí dětského sedátka na toaletu, které se jednoduše umístí na klasické prkénko. Speciální záchodové prkénko pro děti , které začínají chodit sami na toaletu.


Najdete zde také sedátka s integrovanou vložkou, kterou jistě ocení děti. Safety 1st komfortní sedátko – ideální pro děti, které se samy učí chodit na záchod. Levný wC sedátka - velký výběr naleznete online na BauMax.


Bébé Jou sedátko na WC - Owl Family (sovičky). Praktické protiskluzové provedení. Celý popis a technické parametry. Ergonomicky tvarované! Rodinné sedátko pro všechny generace.


Když je miminko na nočník už velké, je načase pořídit sedátko na WC. Se sedátkem se nebude bát chodit na klasický záchod a . Klozetové sedátko bez poklopu, pro děti 7-let, materiál duroplast, barevná varianta bílá, sklápěcí mechanizmus s nerezovým kloubem. WC sedátko s integrovaným dětským sedátkem, soft close.


Dětské wc sedátko

Sedí ke většině záchodových prkének. Rozměry: cca 38xcm. Většina nabízených WC sedátek je ale vyrobena z různých druhů plastů. Duroplast je vysoce kvalitním druhem plastu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky