středa 13. června 2018

Rychlovarná konvice braun

Rychlovarná konvice braun

WH IDCollection Breakfast má objem litru, systém rychlého varu (200ml vody za sekund). Varná konvice - funkčnost i styl. Postavit vodu na čaj nebývalo nic zvlášť zajímavého, ale technologický pokrok a neustálá honba za dokonalým šálkem čaje si . Rychlovarná konvice kombinuje výhody rychlého a levného ohřevu vody.


Na trhu jsou konvice na l, na l nebo na l vody. Samozřejmostí již bývá. Praktické vyskakovací víko. Výhodou je vyjímatelný a omyvatelný filtr, který zamezuje . Vaření vody za pouhých sekund (20).


Různá barevná provedení. Rapid Boil System – rychlý ohřev vody. Filtr proti vodnímu kameni – vyjímatelný a omyvatelný.


Oceníte rychlý ohřev vody (1° C dosáhne za sekund), pohodlnou rukojeť, . Díky nenápadnému designu a univerzální černé barvě skvěle zapadne . Před uvedením do provozu si pozorně . W - rychlovarná konvice l, bezšňůrová - 3°středové připojení - kónicky tvarované otevřené držadlo a hubice pro snadné plnění - automatický . Cena: 1Kč, Lokalita: Praha 10. Značka: Braun (Delonghi). Toto zboží nadále není možné koupit.


Objem rychlovarné konvice (l): 1. Ukazatel množství vody: ANO Podstavec: středový . Rychlovarné konvice Braun kombinují jedinečný Braun design s rychlým varným systémem pro dokonalý výkon. S rychlovarnou konvicí Braun je vařené vody . Technické specifikace pro produkt Braun WK 3černá se mohou změnit bez výslovného upozornění. Kapacita l, rychlá příprava horké vody - přivede 2ml vody k varu za s. U nás máte také jistotu, že v . RÝCHLOVARNÁ KANVICA WK 3čierna Tento model Multiquick WK3kanvice. Nejdůležitější vlastnosti: barva: grafitově - šedá; kryt: ano; filtr: ano; výkon hřejícího . Elegantní rychlovarná konvice Princess 23602 v provedení z nerezové .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky