pátek 15. června 2018

Dětská deka ovečka

Detska deka ovecka najdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Deky Ovečka jsou variantou pro náročnější nebo zimomřivější zákazníky. Základem deky je opět stoprocentní polyesterové mikrovlákno v imitaci ovčí vlny,. Hodnocení produktu:.

Zahalí Vás do extra měkkého objetí. Na jedné straně Vás zahřeje . Vhodný DÁREK: BOBOBABY Fleacová dětská deka x 100cm s krásnou…. Extra měkká dětská přikrývka z mikroflanelu. Z jedné strany je mikrovlákno . Rozměr deky 75x100cm. Krásná dárková sada obsahující plyšovou hračku a dětskou deku.


Roztomilá dětská dečka v jemných barvičkách na mazlení, spinkání a hraní.

Deka ovečka , 1× cm. Obšití dělá deku ještě zajímavější . Na našich stránkách používáme technologii Cookies pro zkvalitnění nabízených služeb. Pokud procházíte tento web bez změny nastavení. Mikrodeka dětská Asterix - velmi hřejivá a hebká deka.


Nedráždí pokožku, nekouše. Deku lze prát v pračce bez vzniku nežádoucích žmolků. Velmi příjemný materiál. Krásná a kvalitní dětská deka do kočárku, s našitým obrázkem ŽIRAFKY.


Velice kvalitní a příjemný materiál. Velké rozměry: 90x1cm. Materiál 1 polyester. Extra jemná ovečka pro děti s motivem sovy. Imitace ovčí vlny v prošívané variantě.


Příjemná na dotek, nekouše. Sada do kočárku Ovečka - Modrá. Bytový textil, Dětské a kojenecké zboží.

CUDDLE CO Super měkká oboustranná dětská deka. Stylový a elegantní design vytváří perfektní deku,. Pěkná dětská deka z příjemného materiálu Korall micro, kterou je možné prát do 30°C.


Oboustranná přikrývka z jedné strany s imitácí ovečky, druhá strana je vyrobená z mikrovlákna na . Oboustranná deka z mikrovlákna ovečka se vyznačuje vysokým vlasem a imitací ovčí vlny. Inzerát byl odebran z. Nová extra měkká deka Ovečka 150x2cm. Dětská deka z mikrovlákna s vyšitým J či I.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky