čtvrtek 14. června 2018

Mikrovlnná trouba do horní skříňky

Vestavná mikrovlnná trouba do horní skříňky. Moderní mikrovlnná trouba WHIRLPOOL o objemu l, je vhodný kuchyňský spotřebič. Mikrovlnná trouba nabízí funkce JetStart, Jet Defrost, Gril, mikrovlnný . Mě by se do nové kuchyně vzhledem k minimu místa na prac.


Odeslat od Catca v Pát 08.

Potřebuji poradit ohledně rozměrů vestavné mikrovlnky, která bude zasazená. Je v bílém provedení s černo-bílým . Při vestavbě mikrovlnky do horní skříňky není montážní lišta nutná. Ta je potřeba v případě, že se mikrovlnka bude vestavět do komína tj.


Její cena je nicméně o něco vyšší než cena u volně . Vestavěné mikrovlnné trouby Siemens dokonale sedí do všech standardních horních skříněk i vysokých skříněk. Dvířka mohou být levá nebo pravá.

Hodí se do každé kuchyně. K dalším bonusům trouby patří 3D distribuce mikrovln či funkce JetDefrost . Otvírání mikrovlnné trouby je do boku. Variabilní instalace.


Instalace do horní nebo boční skříňky. Tuto mikrovlnnou troubu můžete díky svým unikátním rozměrů . Do stávající kuchyně lze zabudovat mikrovlnnou troubu na závěsné konzole pod horní skřínky nebo pokud máme na stěně místo, můžeme . Můžete ji zabudovat i do horní skříňky do úrovně očí. K dispozici máte programů vaření:. Tento produkt již není v prodeji!


Tato mikrovlnná trouba je svou velikostí vhodná pro instalaci do horních nebo bočních skříněk o hloubce 30cm. Postranní otevírání dvířek: ideální pro vestavění do vysoké skříňky. Trouba je vhodná do horní skříňky. Displej, Matrics White on Black.


Průměr otočného talíře (cm): 25. Barva: Nerez Objem (l): 17.

Je vhodná pro instalaci do horní kuchyňské skříňky do otvoru 3× 5× 3mm (v × š × h). Můžete mít pohledové digestoře, vestavné do skříňky , ale i skryté do. Je však třeba přemýšlet v souvislostech, a pokud je mikrovlnná trouba nad. Hodnocení produktu: (Perfektní)recenzí.


Systém distribuce mikrovln 3D. Popis a parametry SIEMENS HF15M552. MULTIFUNKČNÍ A MIKROVLNNÉ TROUBY S BÍLÝM GRAFICKÝM DISPLEJEM A . V této kategorii se specializujeme na vestavné mikrovlnné trouby , které vám představujeme. HEZ86D0: set pro parní ohřev ( do mikrovln.trouby).


Možnost zabudování do horní skříňky. Timer Akustický signál dokončení .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky