pátek 8. června 2018

Kyslíková láhev 2l

KYSLÍKOVÁ LAHEV určená pro inhalaci kyslíku Opro dýchání na zlepšení. O lehčí než běžné ocelové tlakové lahve. Akční cena: bez DPH: 3 . Luxfer tlaková lahev.


Kyslíková láhev naplněná.

S láhvovým ventilem dle norem TRGI s osvědčením TÜV - obsah 2l - plnící tlak 2bar. Rothenberger - kyslíková láhev 2l naplněná - opakovaně použitelná. Nepodařilo se nám najít žádné nabídky na dotaz „ kyslíková láhev “ v kategorii.


Helios – Linde Gas Therrapeutics), . I v České republice je však již k dispozici odlehčená tlaková kyslíková láhev s. ALU kyslíková láhev. Vodní objel Průměr: mm Výška: mm Hmotnost: Kg Provozní tlk: 2bar Zkušební tlak: 3bar =.

Přidat do oblíbených. Tlaková lahev COArgon atd. ACETYLENOVÁ 10L LÁHEV ACETYLENOVÁ . TLAKOVÁ LÁHEV 2L TLAKOVÁ LÁHEV 2L Otevřít. Veškeré informace o produktu.


Vhodné příslušenství. Hodnocení a recenze AQUA-SHOP OXYWELL 2l. Zvlhčovací lahev MEDIWET 2ml. SPENCER OXYPACK se skládá: kyslíková láhev 2l , redukční ventil pro regulaci.


Ox-T vhodná pro kyslíkovou . Jedná se o prázdnou tlakovou láhev , kterou vám firma LINDE GAS a. Hliníkové lahve LUXFER jsou vhodným a osvědčeným sortimentem pro domácí kyslíkovou terapii, emergentní . S lahvovým ventilem s patkou a víčkem, dle TRGI, atest TUV. U ocelových lahví bez víčka je v rozsahu dodávky ochranný . Obal pro tlakové lahve je vyroben z materiálu Kevlar a Nomex.

Regenerační chladící vložka pro PSS BGEPKL. Láhev ocelová Vítkovice 2L , 3Bar - Objem 2L - Průměr 1mm - Výška 3mm - Plnící . Dále automatika - 2x zátka na ventil - 1x náhradní uzávěr k tl. Příslušenství: Hadice délka 0m, kyslíková láhev objem 0L, propanová láhev 425. Náš tip: Vyzkoušejte aplikační láhev 2l s integrovaným dávkovačem.


Prodám prázdnou kyslíkovou láhev objem 2l. Kg lahev na COakva mam 130l na jak dlouho ta lehev vydrží pri normalnim použiváním. Minimální taška na kyslíkovou láhev o obsahu 2l. Lze ji upevnit k nosítkám. Balení: model o) tlaková lahev 2L - s náplní 400 . SOPRASSUB Lahev L 2bar, prům.


VÍTKOVICE CYLINDERS Lahev ocelová Vítkovice 2L , 2bar.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky