středa 13. června 2018

Košíčky formičky

Díky vyjímatelné strouhací části snadno vznikne praktický box s víčkem pro uchování čerstvosti právě nastrouhaných potravin. Struhadlo z kvalitní nerezové oceli . Dostupnost: Vyprodáno. Cena uvedena vždy za jednotku. Vyberte si barvu v detailu zboží.


Zobrazené ceny jsou včetně DPH.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Všetky informácie o produkte.


Vhodné príslušenstvo. Jemné, jednostranné struhadlo pasuje na misku, . Jemné struhadlo pasuje na misku, do které padají strouhané potraviny. Momentálne nedostupné. Veľkým pomocníkom v kuchyni vám bude toto multifunkčné strúhadlo so štyrmi druhmi britov a .

Víčko se použije k uzavření misky a nastrohaný obsah tak lze dlouho uchovat čerstvý a . Velkým pomocníkem v kuchyni vám bude toto multifunkční struhadlo se čtyřmi druhy břitů a uzavíratelnou miskou , sloužící k uchovávání nastrouhaných potravin. S ochranným nástavcem na prsty a miskou, která se hodí i . Na trhu jsou tři modely: Dvoudílný z ušlechtilé oceli . Inzerát Multifunkční struhadlo s miskou v okrese Hlavní město Praha, cena 150Kč , od Michaela Jirásková na Sbazar. Popis: Prodám multifunkční struhadlo s . Do vyprodání všech položek. I kuchyňští pomocníci mohou mít styl.


Toto struhadlo je toto ukázkovým příkladem. Je vyrobeno z nerezové oceli, díky kterému má dlouhou životnost, snadno se . Nerezové strúhadlo s miskou Excellent. Vďaka šikovnej miske nepotrebujete k strúhaniu žiadne ďalšie nádoby či taniere.


Výška strúhadla: 2cm. Strúhadlo s miskou - najlepšie ceny všetkých výrobkov, akcie a zľavy nájdete na Zlacnene. Je možné strouhání na čtyřech různých výměnných struhadlech.


Second to none business to business wholesale marketplace. Together, we create an ecosystem of SMEs that will empower communities across the European . Domácí potřeby ⁄ Příprava pokrmů ⁄ Z nerezavějící oceli.

Naše cena včetně DPH. Otvorem v přední části můžete nastrouhaným sýrem snadno posypat . Kráječ na jablka a struhadlo s miskou zdarma jsou vyrobeny z kvalitní nerez oceli a odolného plastu. Plastová rukojeť černá a zelená struhadlové strany 2ml plastová.


Terpakai - Seperti Baharu. Omlouváme se, ale tento produkt není v současné chvíli. Malé nerezové struhadlo je vyrobeno z prvotřídního materiálu, jenž je lehce omyvatelný.


Pomôcka do kuchyne v podobe strúhadla na zeleninu a ovocie v tvare jabĺčka. Postrúhané suroviny budú rovno v miske, žiadna nečistota a .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky