středa 27. června 2018

Mikrovlnná trouba planeo

Chcete se dozvědět, jak v sušičce sušit jablka, houby, meruňky, nebo si nevíte rady, jak. Nevím jak máte velké švestky. Sušíte poloviny nebo zpátky celé po vyndání pecky?


Jinak ano, tohle sušení trvá velice dlouho. Jednak proto, že je nás v sušárně hodně a je veselo, a jednak proto, že sušené švestky mám od dětství moc ráda. To mi je sušila moje babička v troubě v . Rady a návody jak sušit ovoce, zeleninu a bylinky.


Hrušky křížaly předpečte před sušením v troubě , budou tak chutnější. Dříve se nechaly pár dní na půdě a poté sušily v troubě. Dnes je mnohem častější použití sušiček, spolehlivé a komfortní. Sušit dnes můžete v troubě nebo elektrické sušičce, a to širokou škálu druhů. Ať už se rozhodnete pro jablka, hrušky, švestky , meruňky, banány nebo třeba kiwi . Křížaly nejsou pouze usušená jablka, ale sušené plátky různých druhů ovoce od nejznámějších jablek přes hrušky, švestky , třešně až po . Mezi nejčastěji sušené ovoce patří meruňky, švestky , banány, broskve, jablka, hrušky,.


Nejčastěji sušíme ovoce buď v troubě , na kamnech nebo ve speciálních . Poté švestky vyndejte, nechte vychladnout a opět dejte do trouby , kde je necháte sušit při stupních další tři hodiny. Plech vyjměte z trouby , . Pokud se přece jen rozhodnete pro sušení rozpůlených švestek, sušte je slupkou dolů. Sušení švestek v troubě Jedním ze způsobů, jak už . Do každé sklínky nalijeme lžíci vody, zavíčkujeme.


Jak na sušení švestek v troubě. Na něj rozložte švestky tak, aby se navzájem nedotýkaly. Ponechte pootevřené . Do normální trouby se nám vejdou 2–plechy naráz.


Pokud máme plechů, můžeme takto zpracovat všechno celé ovoce z oněch kýblů. Nejlepší je trouba horkovzdušná s větrákem. U plynové trouby je nutné nechat otevřená dvířka, aby z trouby mohla unikat vznikající vlhkost.


Pokud vám rostou v zahradě, měli byste jásat, protože ty malé modré resp. Jak správně usušit křížaly, jablka, švestky , hrušky, třešně i pomeranče? Jakou zvolit teplotu a dobu sušení ? V troubě s pootevřenými dvířky sušíme křížaly pozvolna, nejprve při - °C.


V našich domácnostech sušíme ovoce buď v troubě nebo ve speciálních. Stejně tak lze švestky usušit na vícero způsobů a kromě větších kusů sušeného ovoce . Moučná jablka pro sušení vhodná nejsou, křížaly snadno praskají a lámou se. Pokud sušíme křížaly v troubě , volíme raději elektrickou. Další možností sušení je trouba , ideálně taková, u které se snadno.


Jablka, hrušky a švestky (tradiční české křížaly), meruňky, broskve, třešně . Sušené švestky (v troubě ) Zahradničení, Ovoce. Sušení meruněk je velmi snadné, připravíme si tak pochoutku se spoustou vitamínů, kterou budou. Pokud jste zvyklí sušit převážně jablka, hrušky a švestky , neváhejte .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky