úterý 5. června 2018

Skleněná poklice

Skleněná poklice

V košíku nejsou žádné položky. Pro dopravu ZDARMA nakupte ještě za 1 . Chcete svou pánev používat také k dušení či vaření? Pak se neobejdete bez poklice! Poklice ze žáruvzdorného skla se silikonovým . So Tasty, Sensorielle, Talent, Ceramic Control Induction, Ceramic . Smaltované a skleněné poklice na hrnce a pánve. Díky poklici můžete na vaší oblíbené pánvi nejen smažit, ale také dusit.


Skleněná poklice

Sada tří skleněných poklic od značky Tefal určené pro nádobí Ingenio o rozměrech 1 a cm. Tyto skleněné poklice zajistí bezbečné a těsnější lícování . K její výrobě bylo použito kvalitní tvrzené bezpečnostní . V nabídce máme kvalitní a odolné skleněné poklice. Některé jsou teplotně . Určitě velmi praktické jsou skleněné poklice s tlakovým ventilem, protože na připravované jídlo vidíte, nemusíte je odklápět a neuniká teplo, chuť ani aroma.


Lze použít i do trouby. Vhodná k titanovému nádobí. Informace o produktu. Pokud chcete ušetřit nejen čas při přípravě pokrmů ale i místo při skladování nádob.


Systém Click vám ulehčí . Máme zejména skleněné poklice , všechny velikosti! Habonne první skleněná poklice s průduchem pro odvod tepla a páry je opatřena silikonovou hranou pro dokonalé utěsnění u kterého nedochází k otěru horní . Nabízíme skleněné poklice standardních rozměrů, s různými typy madel, otvorů na páru a různých značek. Přesvědčte se o našich dlouholetých zkušenostech z výroby, budete nadšení. U litinového nádobí. Vyberte si vhodné poklice a pokličky na své hrnce a pánvičky.


To všechno máme na Bianu! Skleněné , litinové, nerezové. Fissler - Comfort skleněná poklice na hrnec - cm. Popis: Cena dohodou - nabídnětě. Celoskleněná poklice Comfort, ø cm.


Skleněná poklice

Skutečně praktická a kvalitní poklice ze žáruvzdorného skla ( 220°). Má černý úchyt z plastu, který se nezahřívá. Vypuklý tvar poklice . Ve vaší kuchyňské lince pak oceníte vynikající stohovatelnost a prostorovou nenáročnost.


Tato sada skleněných pokliček (cm) je ideální pro vaření s vaší . Filtrováno podle: skleněná poklice. Zrušit všechny filtry. Specifikace skleněná poklice italské firmy Pentolpress vyrobená z žáruvzdorného, varného, borokřemičitého skla silná, odolná poklice s kovovým okrajem a . Nenechte nic náhodě a připravujte své oblíbené jídla pro sebe i své blízké s opravdu užitečným příslušenstvím.


Univerzální poklice Aston je vhodná k použití v myčce i do trouby.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky