pátek 2. září 2016

Nůž na přežití

Jaký typ nože je pro přežití vhodný? Proč nůž na přežití potřebuje kvalitní čepel? Zoubky na noži pro přežití: ano či ne? Je nůž bez dobrého úchytu na nic?


Nůž na přežití

Hledáte nůž na přežití ? Kvalitní nože jsou velmi odolné a snesou i extrémní podmínky. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Nůž musí být kvalitní, aby vydržel drsnější zacházení. Nejznámější nože na přežití jsou takzvané Rambo nože. Tyto nože mají v rukojeti místo pro různé pomůcky . Při výběru nože na přežití je vhodné upřednostnit nůž , jehož čepel pokračuje po celé své šířce do rukojeti (FullTang), což dodává noži sílu a trvanlivost. Správný muž má s sebou nůž ! Ano, to je pravda a tento nůž by měl být multifunkční, spolehlivý a kvalitní.


A přesně takové jsou nože na přežití. Ka-Bar The Adventure Baconmaker je špičkový moderní survival nůž do přírody. Hladká čepel, fulltang provedení, praktické pouzdro s kapsou - to vše tu . FOX Outdoor na přežití Tantoo Kojote I 25cm. Hodnocení produktu:.


Nože s pevným ostřím, . Velice praktický zavírací nůž vhodný pro přežití. Součástí nože je malá svítilna, křesadlo, signální píšťalka a samotný nůž s částečně vroubkovanou čepelí typu . Kvalitní zavírací nůž Rescue od známé firmy Mil-Tec je vybaven kombinovanou čepelí, která se skládá z hladkého ostří a pilky. Walther Silver Tac je taktický nůž firmy Walther, který má hladké ostří ve tvaru clip -point. Velkou výhodou tohoto zavíracího nože je pomocník při otvírání.


Použití: Do přírody, na přežití a do těžších podmínek, kempink, grilování a podobně. This nine inch overall Scandi ground bush knife reallyto work. Nůž na přežití s dutou rukojetí, v celokovovém provedení za 34-? Jsme vám k dispozici dní v týdnu.


Pokud je nůž ARMED MARINE naše chlouba, pak ale bledne v záři našeho nového bojového nože KILLER COMMANDO! Vojenský pevný nůž pro přežití s. Primární určení nože: vojenský nůž pro případ sestřelení pilota. Sekundární určení nože:.


Typ nože: Nůž s pevnou čepelí. Rukojeť nože může být plná nebo dutá. Jestliže má nůž dutou rukojeť, tak tento prostor bývá využit pro uložení. NEJPRODÁVANĚJŠÍ PRODUKTY V KATEGORII.


Nůž na přežití

Nůž Gerber BEAR GRYLLS Ultimate Knife kombi Skladem, u vás 12. Zkušenosti získané sovětskou armádou v afghánské válce stanovili kritéria, která předurčily vznik nového moderního univerzálního nože - nože na přežití , který . Karta (kreditka) skládací nůž na přežití. Nůž ve tvaru kreditní karty,který se vejde do každé peněženky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky