středa 7. září 2016

Degustační sklenice na rum

Vybírejte z nabídky skleniček na kvalitní rum. V naší sekci najdete klasické rumové sklenice nebo sklenice na stopce z bezolovnatého křišťálového skla. Sklenice na rum nemají žádná, přesně daná pravidla. Sklenka na rum by měla mít kónický tvar - zužovat se směrem k hrdlu, aby tak nejlépe vynikly vlastnosti nápoje, chuť, vůně i barva.


Může být na stopce i bez ní. Sada obsahuje sklenice na lihoviny, čaj, nealko ale hlavně rum nebo whisky Highland.

Nízká sklenice je ideální pro podávání whisky, rumu , vody nebo. Nabízíme zboží od známých světových a tuzemských značek jako . Veškeré sklenice jsou vhodné pro catering a mohou . Oproti strojově vyráběným sklenicím je každý kus originál jehož kvalita je nesrovnatelně vyšší. Amber Glass G1je čirá. Originální degustační sklenice na rum s logem oblíbené značky Plantation. Výška 2mm, průměr mm, objem 1ml.


Brilantně čirá, lehká . Výška: 1mm, Průměr: mm, obje2ml.

Použití sklenice ‎: ‎sklenice na lihoviny Jakou zvolit ideální skleničku - AlkoholClub. Díky své robustnosti a objemu slouží často i pro podávání whisky či rumu s ledem. Každá sada sklenic obsahuje či ks . Křišťálové skleničky na rum mají objem 2ml.


Tato originální degustační sklenice na rum potěší každého milovníka tohoto ušlechtilého destilátu. Uvedená cena je za celé balení to je . Poslední kus skladem! Availability date: Akce končí za:. Balení po 6ks, cena za 1ks degustační sklenice na rum a whisky celý popis. Srovnejte ceny produktů.


Unikátní sklenice pro gentlemanské chvilky pohody přináší nové a nepoznané zážitky s vaším oblíbeným drinkem. Výška 1mm, průměr mm, objem 2ml. Degustace lihovin často doprovází nepříjemný . Do jaké sklenice nalít rum ? Jaký tvar sklekny zaručí maximální požitek z chuti a vúně kvalitního rumu ? Poradíme vám v dnešním článku.


Vybírat můžete z velkého množství sklenic , ať už na ledovou limonádu pro hosty v horkém letním odpoledni, nebo na doušek mléka z lednice po ránu. Svým dokonalým tvarem umožní nejlépe vyniknout jedinečnosti barvy našich rumů a .

Komfortní alternativa sklenice na popíjení rumů nebo jejich degustaci. Renesance klasických koktejlů poskytuje nové možnosti pro vodku, whisky, gin a rum. Prémiové produkty, hotové koktejly, . Ručně foukaná rumová sklenička je vyrobena z čirého křišťálového skla.


Vhodná například i pro degustaci lihovin - rumu či brandy. Není baleno v dárkové krabici.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky